Son dönemlerin popüler oyuncusu Cemre Baysel şöhretini paraya çevirmeye başladı. Senden Daha Güzel dizisi ile yükselişe geçen Cemre Baysel 1 milyon TL’ye imza attı. İşte detaylar…

Senden Daha Güzel dizisinin başrol oyuncusu Cemre Baysel kariyer basamaklarını birer birer çıkmaya devam ediyor. Başarılı performansı ile dikkat çeken Cemre Baysel’in yeni projesi netlik kazandı. Bir ayakkabı firmasının reklam yüzü olma teklifini kabul eden güzel oyuncu karlı bir anlaşmaya imza attı. Flo’nun yeni sezonda reklam yüzü Cemre Baysel oldu. Cemre Baysel, Flo ile yaptığı reklam anlaşmasından 1 milyon TL kazanacak. İnstagramda 3 milyon 500 bin takipçisi olan güzel oyuncu, geniş bir hayran kitlesine sahip bulunuyor. Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan Cemre Baysel ile pek çok firma reklam sözleşmesi imzalamak için teklif sundu. 

indir (3)-1

Cemre Baysel’e Aytaç Şaşmaz aşkı yaradı

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Son dönemde üst üste reklam sözleşmeleri ile adından söz ettiren Cemre Baysel, geniş hayran kitlesinin ekmeğini yemeye devam ediyor. Giyim markası Seçil store ile imzaladığı anlaşmadan sonra Flo ayakkabının reklam yüzü olarak karşımıza çıkacak. Cemre Baysel, kendisi gibi oyuncu olan Aytaç Şaşmaz ile aşk yaşıyordu. Hayranlarının birbirlerine çok yakıştırdığı ikili kısa süre önce ayrılık kararı aldığını açıkladı. Cemre Baysel’in sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı iddialı pozlar ise sadece Türkiye’deki hayranları tarafından değil, yurt dışında da tanınmasını sağladı. Yeni sezonda televizyon ekranında yer almak isteyen güzel oyuncunun dizi tekliflerini değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Cemre Baysel önümüzdeki günlerde Flo reklamı için kamera karşısına çıkacak. Güzel oyuncunun sosyal medyada güçlü bir kitlesi olduğu için Flo tarafından teklif sunulduğu öğrenildi.