Kanal D’nin bir dönem gözde dizisi olan Baht Oyunu’nun gereceğe dönen aşkıydı onlar. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysal aşkındaki yeni durum ne?

Cemre Baysal ve Aytaç Şaşmaz’ın 17 bölüm süren romantik komedi dizisi düşen reytingler sonrası ekranlara veda etmişti ama setteki aşk gerçek hayata taşınmıştı.

Özellikle Cemre Baysal’ın oyunculuğunun ve sempatikliğinin damga vurduğu dizi Cemre Baysal’ı medyada ilk sıralara taşımış ve ciddi bir hayran kitlesine ulaştırmıştı.

61538c5a17aca91038436c80

Kanal D’nin bir dönem gözde dizisi olan Baht Oyunu’nun gereceğe dönen aşkıydı onlar. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysal aşkındaki yeni durum ne?

Bir dönemin en hayran olunan kadını Cemre Baysal’a Aytaç Şaşmaz da kayıtsız kalamayıp aşık olmuştu. Bu aşk haberi tabi ki en çok dizinin fanlarını sevindirmişti.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi alan 22 yaşındaki genç ve güzel yetenek aslında 2014 yılından beri ekranlarda yer alıyordu. Fakat şöhreti kendisine getiren kendisi gibi genç yetenek 23 yaşındaki Aytaç Şaşmaz ile başrolü paylaştıkları dizi Baht Oyunu oldu.

1041572

Hayat Cemre Baysal’a şöhreti ve aşkı birlikte aynı proje ile verdi. Timuçin Esen oyunculuğu ile Dr. House’ın muhteşem bir Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin yakışıklı ve yetenekli oyuncusu Aytaç Şaşmaz ile Baht Oyunu setinde buluştu.

Cemre Baysal ve Aytaç Şaşmaz Aşkında Son Durum Ne? Aytaç Şaşmaz Yeni Projesi Ne?

Cemre Baysel’in yeni projesi merakla beklenirken Aytaç Şaşmaz’ın yine Kanal D ekranlarında ekrana gelecek İntibah dizisinde yer alacağı haberleri konuşulmaya başlandı.

cemrebaysel-aytacsasmaz-insta2

Aytaç Şaşmaz’ın gittiği imaj değişikliği haberleri doğrular nitelikte. Sosyal medyada yeni imajını paylaşan yakışıklı oyuncuya ilk beğeni ise Cemre Baysal’dan geldi. Aşklarının tam gaz ilerlediğini bu hızlı beğeni ve yakın takip ile anlayabiliyoruz.