Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri harika bir hikaye ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Netflix’in merakla beklenen Erşan Kuneri Dizisinin yayın tarihi belli oldu.  

Netflix’in merakla beklenen dizileri arasında yer alan Erşan Kuneri hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dizi severlerin ilgisini şimdiden çekmişe benziyor. Ünlü komedyen, stand-up sanatçısı, sinema oyuncusu, senarist, film yapımcısı ve yönetmen Cem Yılmaz’ın yazıp ve yönettiği oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli aynı zamanda usta isimlerin yer aldığı Erşan Kuneri dizisi hikayesi ile izleyenleri ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor.

3_1280x720-126

Cem Yılmaz’ın Yeni Dizisi Erşan Kuneri’nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eylül 2021 tarihinde çekimleri başlayan dizinin konusu dizi severler tarafından merakla bekleniyor. Öte taraftan hem izleyicilerin hem de oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Erşan Kuneri dizisini yayın tarihi de açıklandı.

Yönetmen koltuğunda ünlü oyuncu Cem Yılmaz’ın oturduğu Erşan Kuneri sizisinin her bir bölümü az ve öz olacak şekilde tasarlandı. Heyecanla beklenen dizi 8 bölümden oluşmaktadır. Ayrıca dizinin her bölümü de 30 dakikadan oluşmaktadır. Netflix’te izleyicilerle buluşacak olan Erşan Kuneri dizisin hikayesi de oldukça dikkar çekti. Durum komedisi türünde olan Erşan Kuneri dizisi, erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri’nin 70’li ve 80’li yıllardaki hikayesini inceleyecek.  

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

2_1280x720-137

Erşan Kuneri Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Hikayesi oldukça dikkat çeken Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisinin başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi isimler yer alıyor. Dizisinin yayınlanacağı gün bütün ekip tarafından merakla bekleniyor.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve oyuncu kadrosunda birbirinden usta oyuncuların yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından dizinin afişini paylaşarak Erşan Koneri karakterinin yazdığı mektubu da yayınladı.

Cem Yılmaz’ın ınstagram hesabından yayınladığı afişe saniyeler içinde beğeni ve yorum yapıldı. Yayınlanan mektup ile ünlü oyuncu Cem Yılmaz "Memleketin en başarılı aktörleri ile beraber hayata geçirdiğimiz Erşan Kuneri işte böyle bir şey. Lütfen mektubumu okuyunuz" notunu düştü. Erşan Kuneri’nin yazdığı mektupta ise "Yine daktilonun başındayım. Yazıhanedeyim. 'Doyamadım' filmimiz acayip bir iş yaptı ortalık yıkıldı. Toparladık gibi. Mami de memnun. Miki Bar da çok iyi gidiyor. Acısıyla tatlısıyla ne 2 seneydi be. 7 film yaptık toplam bu 2 sene. Ben varım, Muammer var, Alev, Seyyal, Feride, Tumtum, Altın ve Payro. Alev'e Kuru Murat'ı anlatırken ne demiştim bizim neyimiz eksik en güzellerini yaparız demiştim. Payro Kemal ile daha dün görüştüm yine setlerde haylaz. Abi diyor Blue Box'ı Erman'da ilk sen kullandın herkes şimdi uçma peşinde dedi. Komedi, macera, aşk, intikam.. 7 film… Bazılarını 3 günde çektik bazılarını 40 günde. Bazen 40 gün emek verirsin 40 yıl unutulmaz." İfadeleri yer aldı.