Ünlü şoven Cem Yılmaz'ı Twitter adlı sosyal medya platformunda çileden çıkardılar.

Ünlü şovmen Cem Yılmaz katıldığı bir televizyon programında söyledikleri nedeniyle Twitter adlı herkesin yazdığı ne kadar saçma ve kendinen emin yazarsan o kadar değer gördüğü etkileşim aldığı platformda PKK'lıdan Fetöcü'ye egoluya kadar tanımlarla sürekli olarak linç edildi. Zaten alışkın olan Cem Yılmaz bu sefer bu duruma oldukça sinirlendi. 

Cem Yılmaz katıldığı bir YouTube programında Kavala ve Demirtaş’ın durumu için "Evrensel standartlarda, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Başka ne düşüneyim. Evinde oturan bir vatandaş olarak, kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz." demişti Bunun üzerine Rüstem Batum "Gizemli suç değil, hiç suç yok" demiş Yılmaz'da "Onu demek istiyorum. Biz anlasak ne olduğunu..  İşin garip tarafı, bu insanlar birbirlerini tanıyorlar. Saydığın iki isimle de tanışıklığım yok. Muhatapları birbirlerini tanıyorlar. Nasıl olur da böyle olur anlamıyorum yani." demişti.

İSYAN ETTİ: ÇOK SIKILDIM BU OYUNDAN!

Cem Yılmaz program sonrası kendisine gelen tweetlere isyan etti şunları yazdı;

"Yine canı isteyen mekanizma beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor. Ne nezaketle söylerseniz söyleyin dediğinizin hiçbir anlamı olmayan lincin içine sokulmaktan artık yıldım. Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim. Çok sıkıldım bu oyundan"

"Bana aklına geliyo bi anda PKK'lı diyo mesela! Öbürü aşı lobisi der..Yahu nerden bu kadar rahat sallamak. Bi insanın bi eylemi olur bi bilinirliği vardır.Pkk lı ne yahu insan biraz çekinir bir dakka düşünür ya.Ben miyim PKK'lı valla hayret arkadaş. Kime hakkımızı soracağız meçhul.

Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediğim geceyi duyurduğumda altına 'Askerimizin senin parana mı ihtiyacı var ulan' diye yazdırılıyor . Vakfın başkanı siz üzülmeyin demişti! Nesine üzülmeyeyim arkadaş. Hak nerede hak, oyun gibi oynuyorlar insanlarla!"

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

CEM YILMAZ'A "ABİ SENİN NE İŞİN VAR BURDA?"

Cem Yılmaz'ın bu isyanı sonrası bir kullanıcı "Ülkenin komedyenini bile delirttiler normal vatandaş ne yapsın" diye yazdı. Bir başka kullanıcı da "Abi senin ne işin var burda ben ünlü falan olsam burayla işim olmaz sizde bir garipsiniz. Elin delileri ile eline kavye geçenle etkileşim alanla birebir muhattap olup birde bozuluyorsunuz." diye yazdı.