Cem Belevi ile İrem Derici geçtiğimiz günlerde ilişkilerine ikinci bir şans vermişti. Belevi ve Derici çifti sosyal medya hesaplarından birbirinin fotoğraflarını silip takibi bıraktılar. Hollanda'da tatil yapan ünlü çiftin ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu...

Ünlü şarkıcı İrem Derici ve meslektaşı Cem Belevi geçtiğimiz günlerde ilişkilerine ikinci bir şans vermişti. Ünlü çifti aşklarını dolu dizgin yaşayarak sosyal medya hesaplarından mutlu anlarını sevenleri ile paylaşıyordu. Hatta ikili Hollanda'ya giderek tatil yapıp aşklarını tazelemişti. Belevi ve Derici çifti Amsterdam tatilinden renkli karelerini sevenleri ile paylaşmıştı. Ancak her şey yolunda mesajı veren ikiliden beklenmedik bir gelişme yaşandı. Cem Belevi sosyal medya hesabından İrem Derici'yi takip etmeyi bıraktı. Derici de sosyal medya hesabından sevgilisi Cem Belevi'yi arkadaşlık listesinden çıkarıp, birlikte çektikleri romantik pozları sildi. 

7_1280x720-13

Cem Belevi ve İrem Derici Ayrıldı Mı?

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici meslektaşı Cem Belevi ile bir süredir aşk yaşıyor. Derici, aldatılında ilişkisine son vermişti. Ancak İrem Derici ihaneti afferedek ilişkisine ikinci bir şans vermişti. Ünlü çift aşk tazelemek için beraber Hollanda'ya gitmişlerdi. 34 yaşındaki ünlü şarkıcı Cem Belevi ile Amsterdam sokaklarında el ele gezen Derici, o anlarını severnleri ile sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmemişti. Derici çok mutlu olduğunu ve her şeyin yolunda ilerlediğini dile getiriyordu.

Başarılı şarkıcı İrem Derici yaz aylarında meslektaşı Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açmıştı ancak birkaç ay sonra ikilinin ilişkileri birtmişti. Ünlü çift konu ile alakalı herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Derici ve Belevi çifti birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmişti. Ardından İrem Derici katıldığı İbo Show Yılbaşı Özel'e katıldığı programda yaptığı itiraf ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Derici, "3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar" açıklamalarında bulunmuştu. 

9_1280x720-7

İrem Derici ve Cem Belevi Çifti Neden Ayrıldı?

34 yaşındaki ünlü şarkıcı Cem Belevi ile meslektaşı 35 yaşındaki İrem Derici geçtiğimiz günlerde ilişkilerine ikinci bir şans vermişti. Derici ihanete rağmen Cem Belevi'ye ikinci bir şans verdi ve beraber Hollanda'ya tatile gittiler. Amsterdam sokaklarında aşklarını tazeleyen ikili sosyal medya hesabından da bu anlarını paylaşmayı ihmal etmedi. Ancak ünlü çift birbirini sosyal medya hesabından çıkarında akıllara acaba ayrıldılar mı sorusunu getiriyor. Konu ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Her çarşamba günü Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programının yılbaşı özel gecesine katılan İrem Derici aldatıldığını anlatmıştı. Ünlü şarkıcı Cem Belevi, İrem Derici'nin aldatma açıklamasına karşılık olarak "özel hayatım ile ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle Şeyleri konuşmayı sevmiyorum" şeklinde açıklama yapmıştı.

Başarılı şarkıcı İrem Derici aldatılınca Cem Belevi ile olan ilişkisini bitirmişti. Ancak Derici ihaneti affedip ilişkilerine ikinci bir şans verip Belevi ile Hollanda'ya tatile gitti. Ünlü çift Amsterdam sokaklarında el ele gezip aşklarını tazeledi. Ancak ünlü çiftten kötü haber geldi. Belevi ve Derici çiftinin tatilde kavga edip ilişkilerini bitirdikleri iddia edildi.  Öte taraftan İrem Derici'nin sosyal medya hesabından valiz paylaşımı da kafaları karıştırdı. Valizsiz kalan İrem Derici'nin valizini Cem Belevi'nin aldığı idda edildi. Belevi'nin Amsterdam'ı terk edip Türkiye'ye döndüğü söylendi. Her şey yoluna giderken ne oldu da Belevi ve Derici çiftinin birlikteliği kısa sürdü sorusu merak konusu oldu.