Amazon Prime’ın sevilen dizisi Carnival Row güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettiriyor. Orlando Bloom ve Cara Delevingne’nin başrollerini paylaştığı dizi bilim kurgu türünde ilerliyor. Peki, Carnival Row dizisinin konusu nedir? Carnival Row 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Amazon Prime’ın sevilen dizisi Carnival Row güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettiriyor. Orlando Bloom ve Cara Delevingne’nin başrollerini paylaştığı dizi bilim kurgu türünde ilerliyor. Peki, Carnival Row dizisinin konusu nedir? Carnival Row 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?


Amazon Prime birbirinden iddialı ve güçlü içerikleri ile Netflix’in tahtını zorlamaya devam ediyor. Seyirci tarafından dizilere gösterilen yoğun ilgi Hollywood yıldızlarının da tercihlerini değiştirdi. Dünyanın en popüler oyuncuları dizilerde yer almaya başladı. Yüzüklerin Efendisi ve Karayip Korsanları gibi önemli filmlerde başrol oynayan Orlando Bloom ilk dizisi Carnival Row ile seyirci karşısına çıktı. Orlando Bloom’un partneri ise moda dünyasının yıldızı Cara Delevingne oldu. Meksikalı yönetmen Guillermo Del Toro’nun yapımcılığını üstlendiği dizi, kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Amazon Prime, Carnival Row dizisinin 2. sezonu yayınlanmadan 3. sezon onayını verdi. Carnival Row 2. sezon çekimleri tamamlandı. Gerilim, aksiyon ve fantastik türünde ilerleyen dizi, romantizm öğelerini de barındırıyor. Viktoryen döneme özgü kostüm ve mekan seçimleri sunuluyor. Carnival Row 2. sezon bölümlerinin 2022 Şubat ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

indir (3)

Carnival Row dizisinin konusu nedir?

Perilerin yaşadığı kurgusal bir şehir olan Burgue insanlar tarafından işgal edilmiştir. 7 yıl boyunca süren kanlı savaşın sonucunda periler kaybetmiştir. Burgue Cumhuriyeti daha fazla direnemez ve perileri teslim etmeye karar verir. Vignette Stonemoss ise direnen son peri olabilir. İnsanlara yardım etmek için mücadele eder. Kaza geçiren Vignette, Burgue’de kalmak zorundadır. Periler için hayata çekilmez bir hale gelir. Kanatlarını kullanmaları yasaklanmıştır. Genelevlerde fahişe olarak çalışan periler vardır. Vignette için yaşamın anlamı kalmamıştır. Büyük aşkı Philo’nun öldüğüne inanmaktadır. Lakin, Philo başka bir karakter olarak karşımıza çıkar. Müfettiş Rycroft Philostrate adaleti savunmaktadır.


Rycroft Philostrate ve Vignette arasındaki aşk zamanla eski gücüne kavuşur. Perileri avlayan kiralık katili yakalamak için birlikte hareket etmeye başlarlar. Vignette büyük bir risk almaktadır. Gizli bir şekilde Burgue’de peri kanatlarını kullanmaya karar verir. Müfettiş Rycorft’un hedefinde ise polis teşkilatı vardır.  Başbakan Absalom Breakspear’un oğlunun kaçırılması dengelerin değişmesine neden olur. Vignette ölümle yaşam arasındaki ince çizgide uçmaya çalışır.