Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisindeki performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Cansu Dere, son zamanlarda yurt dışında aldığı ödüller ile de çok konuşuldu. Dere’nin hayranları Sadakatsiz dizisinden sonra ünlü oyuncunun hangi projede yer alacağını merak ediyor.

Ünü oyuncu Cansu Dere, Kanal D ekranlarında ikinci sezonunda buluşan Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansı ile dikkat çekti. Başarılı oyuncu güzelliği ve fiziği ile de oldukça beğeniliyor. Dere son dönemde yurt dışında da aldığı ödüller ile de çok fazla konuşuldu. Güzel ve bir o kadar da başarılı olan oyuncunun hayranları Sadakatsiz dizisinden sona hangi projede yer alacağını merak ediyor.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

4_1280x720-93

Cansu Dere’nin Sadakatsiz Dizisinden Sonraki Projesi Beli Oldu!

Son dönemlerde Kanal D ekranlarında Sadakatsiz isimli dizi ile ekranlara gelen yetenekli oyuncu Cansu Dere’ den sevenlerini heyecanlandıran bir haber geldi. Öte taraftan güzel oyuncu Cansu Dere uluslararası arenada aldığı ödüller ile de gündeme geldi. Dere’ nin Sadakatsiz dizisinden sonra hangi projede yer alacağı da belli oldu.

Dünyanın en büyük dijital platformları arasında yer alan Dsiney Plus’ tan sevindiren bir haber geldi. Türkiye yapılanmasını Mehmet İçağasıoğlu ile Cenk Soner’ in yönettiği dünyanın en büyük dijital platformlarından Disney Plus, dijital platformlar arasında yani sektörde ciddi bir rekabet yaşayacağa benziyor. Film ve dizi sektörünün gelişmesine büyük katkı sağlayacak dijital platform, peş peşe ülkemizin en büyük star oyuncuları ile de anlaşmalar yapmayı sürdürüyor.

5_1280x720-66

Cansu Dere’den Bomba Haber!

41 yaşındaki güzel oyuncu Cansu Dere dizi ve filmlerdeki performansı ile izleyenleri büyülemeyi başarıyor. Ünlü oyuncu en son Sadakatsiz dizisindeki Asya karakteri ile herkesi kendine hayran bıraktı. Sadakatsiz dizisi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından izleyenleri ekran başına kilitliyor. Başarılı oyuncunun hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.

Dünyanın en büyük dijital platformlarından biri olan Disney Plus’ tan yine sevindiren bir haber geldi. Disney Plus’ un ünlü oyuncu Cansu Dere ile el sıkıştığı iddia edildi. Dünyaca ünlü platformun Türkiye’ deki birbirinden yetenekli isimle de anlaştı. Bu isimler arasında Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Kenan İmirzalıoğlu, Pınar Deniz, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Ünlü platformun Haziran ayı aşında yayınla olması planlanıyor. Dolayısı ile sektördeki flaş hamleleri hız kesmeden sürecek.

Disney Plus’tan teklif alan Cansu Dere’ nin Medyapım tarafından hazırlıkları yapılan “Siyaha Bulaşan Kadınlar” adlı dizinin kadın başrol oyuncusu için anlaştığı söylendi. Dere’ nin rol aldığı diziler izlenme rekoru kırarak başarılar elde etmesi ile güzel oyuncunun ününü dünyaya yaydı.