Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Can Yoldaşım 75. bölüm fragmanı izle! Hint dizisi Can Yoldaşım 75. bölüm özeti yayınlandı. Diziseverler Can Yoldaşım 75. bölüm ile ilgili detayları araştırıyor

Hint yapımı Can Yoldaşım dizisi Kanal7 ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Hafta içi her gün, heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana gelen Can Yoldaşım dizisinin 74. bölümü geride kaldı ve gözler Can Yoldaşım 75. bölüme çevrildi. Adından sıkça söz ettiren Can Yoldaşım dizisinin 75. bölüm fragmanı ve Can Yoldaşım 75. bölüm özeti haberimizin devamında sizlerle.

Can Yoldaşım dizisi Hint televizyonlarında 2011 yılında hayata geçmiş bir dizidir. 2 sezon boyunca fırtınalar estiren dizi, şimdi Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Diziseverler büyük bir merakla Can Yoldaşım 75. bölüm izle, Can Yoldaşım 75. bölüm fragmanı izle seçeneklerini araştırıyorlar.

Can Yoldaşım 75. Bölüm Özeti İzle

canyoldasim

Can Yoldaşım 75. bölümü 13 Ekim Çarşamba günü Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Sandiya, üniversite hayatına başlıyor! Ancak Sandiya'nın üniversitedeki ilk günü hiç de beklediği gibi geçmeyecek. Sandiya üniversitede kendisine yapılan şakayla sarsılıyor. Konakta Mena ise eşiyle birlikte yine bildiğimiz gibi saçma şeylerin peşine düşüyor.

Sandiya üniversite hayatına adapte olmakta zorlansa da bu durum böyle devam etmeyecek! Arkadaşları alay da etse Sandiya üniversitede kalmakta kararlı. 

Santoş her şeyden şüphelenmeye başlıyor. Suraj tedirgindir. Santoş, Sandiya'nın yokluğunun sebebini Suraj'a sorar. Suraj ne diyeceğini şaşırır.

Can Yoldaşım 75. Bölüm Fragmanı İzle

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Can Yoldaşım 75. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 13 Ekim Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak Can Yoldaşım 75. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız, lütfen beklemede kalınız.