Yurt dışında büyük hayran kitlesi bulunan Can Yaman'ın Türkiye'yi terk edip İtalya'da dizi çekmesinin ardından yurt dışında oldukça ilgi gören bir başka isimlerimiz Kerem Bursin ve Hande Erçel'de İspanya'dan gelen teklife evet dedi!

Türkiye'de romantik komedi dizilerinin aranan adamı başarılı oyuncu Can Yaman İtalya'da büyük ilgi görüyordu. Yurt dışında yoğun bir hayran kitlesi olan Can Yaman'dan sonra Bursin ve Erçel'de yolcu!

Klişe dram, mafya ve acıtasyon sever türikye'de romantik komedi dizileri ve oyuncularına başarısız gözle bakılıyor. Ancak neyse ki yurt dışında bu işler ilgi görüyorda belli bir süre en azından yaz dönemi içimizi açan bu güzel eğlenceli işleri izleyebiliyoruz.

kerem-bursin-039-in-sans-melegi-tanidik-cikti-14223897_amp

Geçtiğimiz 2 sezon Fox Tv'de ekrana gelen eğlenceli romantik komedilerden biri olan başrollerinde Kerem Bursin ve Hande Erçel'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışında büyük ilgi görümüştü. Öyle dizi dünya tarihinde son bölümü ile en çok tweet atılarak rekor kıran dizi olarak tarihe geçmişti.

Kadrosunda Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yanı sıra Melisa Döngel, Neslihan Yeldan, Sarp Bozkurt, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümilcinelioğlu, Evrim Doğan, Alican Aytekin, Çağrı Çıtanak, Bige Önal, Sitare Akbaş, Hakan Karahan gibi isimlerinm yer aldığı ve setteki eğlenceli arkadaş ortamın hala sosyal medyadan sürdüğünü gördüğümüz Sen Çal Kapımı dizisinin sosyal medya ve dijital platform çağının da gelmesi şansı ile yurt dışındaki başarısı sürüyor. 

Hande Erçel ve Kerem Bursin için adeta milat olan bu dizi sonrasi ikili hem aşk hem de kariyerlerinde büyük bir sıçrama yaşadı. Özellikle Hande Erçel için Sen Çal Kapımı başka dünyalar açtı.

FFoFvrZXsA421u1

Geçtiğimiz günlerde Latin Amerika'nın Oscar'ları olarak bilinen Produ Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Telenovela ödülünün sahibi oldu! Sen Çal Kapımı şu ana kadar 45 ülkeden fazla ülkeye satıldı. İkili pek çok ülkede büyük ilgi görmeye devam ediyor. 

Kerem Bursin ve Hande Erçel çifti fanları için bir iyi bir kötü haber var. Sen Çal Kapımı yıldızları Kerem Bursin ve Hande Erçel uyumuna bayılan fanlar için tıpki Kiralık Aşk'taki gibi gelecek film projesi askıya alındı. Ancak askıya alınma nedeni yüzleri güldürebilir.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Gelen bilgilere göre Kerem Bursin ve Hande Erçel İspanya'dan bir dizi teklifi aldı. Türkiye'de bir sinema filmi için hazırlanan ikilinin film projesini durduradak İspanya'daki teklife sıcak baktığı ve görüşmelerin yapıldığı iddia edildi. Gelen dizi teklifinin nasıl bir konuda ve türde olacağı merak konusu.