Bay Yanlış ile ülkemizde resmen fırtınalar estiren Can Yaman bir süre önce İtalya’ya yerleşmiş ve kariyerine İtalya’da devam etme kararı almıştı. Yakışıklı avukat oyuncunun İtalya’dan haberleri artarda geliyor.

Ülkemizde adıyla, tarzıyla, açıklamaları ile gündemden düşmeyen oyuncu bir dönem hatırlarsanız küçük küçük Can Yamanlar türetmişti. Kızlar tarafından oldukça yakışıklı bulunan ve sosyal medya gündeminden düşmeyen oyuncu erkek takipçileri tarafından oldukça taklit edilmiş hatta bir dönem kuaförlerde ve spor salonlarında kuyruk oluşturmuştu desek abartmış olmayız.

İtalya’da da ciddi bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu sürekli halde farklı projelerle İtalya gündeminde kendine yer buluyor. Mesela geçtiğimiz aylarda bir parfüm markası çıkartmış kısa sürede de yok satmayı başarmıştı.  

Meşhur yakışıklımız Can Yaman en son olarak da bir kitap ile İtalya’nın karşısına çıktı. “Can Yaman’ın hayatı kitap oldu” haberleri ile duyurulan kitabın yazarı da bizzat Can Yaman. Şimdi biz haberimizde zaten Can Yaman’ın hayatına bakıyor olacağız, kitapta yer bulacak hangi aksiyonlar olduğunu öğrenmek için elbette ama aklımıza gelen ilk ve tek aksiyonu şimdiden paylaşalım dedik.

1576929843500-5

Can Yaman ülkemizde verdiği bir röportaj sonrası hatırlarsanız “Bay Libido” olarak anılmaya başlanmış çünkü verdiği röportajdaki bir açıklaması adeta olay olmuştu.

"Demet biraz snop olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela 'Hangimiz Sevmedik dizisindeki partnerim Selen Soyder ile bu yüzden sorun yaşadım. Başrol çiftlerinin libidosu yüksek olması gerekiyor. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor: libidosu olanlar, libidosu olmayanlar. Seyirciye, 'Bunlar gerçekten sevişiyor mu? Sevişmiyor mu?' diye sorduramazsan o iş tutmaz." Demişti ve akabinde birçok ünlü tarafından da eleştirilmişti.

Sonrasında bir açıklama yapmak zorunda kalarak röportajda yanlış anlaşıldığını belirten yakışıklının İtalya’da çıkan kitabın tanıtımında da aşağıdaki cümle yazıyormuş;

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

“Kadınlar onu sever, erkekler onun yerinde olmak ister. Dünya çapında milyonlarca hayranı olan Can Yaman, anın aktörü. Ama o gerçekten kim? Manyetik gözlerinin ve kusursuz yeteneğinin ardında neler gizli?...”

s-4b826a28732bbafad927984a47781cbbad08c9fe

Şimdi Can Yaman hakkındaki bilgilere geçelim.

8 Kasım 1989, İstanbul doğumlu olan oyuncu ve avukattır. Baba tarafından Arnavut kökenli anne tarafından ise Yugoslavya ve Makedonya göçmeni olan Can Yaman ailenin aynı zamanda tek çocuğu.

İtalyan Lisesini birinci olarak bitirmiş, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden ise 2012 yılında dereceyle mezun oldu. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın da yeğeni olan Yaman, iyi derecede İtalyanca ve İngilizce bilmekte.

Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi alan Can Yaman ilk televizyon deneyimini 2014 yılında Star TV'de yayımlanan Gönül İşleri adlı dizi ile yaşadı.

2020 yılı sonunda İtalyan bir yapım şirketi olan Luxvide şirketi ile roman kahramanının anlatılacağı Sandokan isimli bir dizi için anlaşma yaptı.

Can Yaman’ın rol aldığı yapımları aşağıda paylaşıyoruz;

2014-2015          Gönül İşleri        

2015-2016          İnadına Aşk        

2016-2017          Hangimiz Sevmedik       

2017                     Dolunay              

2018-2019          Erkenci Kuş        

2020                     Bay Yanlış