Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisinde tepki çeken Hande Ataizi sahnesi! Cana ile Sedat'ın yatak sahnelerine tepki dolu yorumlar!

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Tamer Levent, Devrim Yakut, Selma Ergenç, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi sün yayınlanan bölümde yatak sahnesi sosyal medyada tepki çekti!

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız son bölümü ile yine zirvedek yerini korudu. Ancak son bölümde dizide ki yatak sahnelerine tepki geldi. 

Gülseren Budaıcıoğlu'nun roman uyarlaması olan Camdaki Kız dün yayınlanan 14. bölümünde Cana ile Sedat'ın yatak sahneleri damga vurdu. Hande Ataizi'nin canlandırıdığı Cana karakteri ile Feyyaz Şerifoğlu'nun canlandırdığı Sedat karakterinin yatak sahneleri sosyal medyada tepki topladı. 

Sosyal medyada ikilinin sahneleri için "Bütün bölüm Cana ile Sedat'ın iğrenç yatak sahnelerini izledik" yorumları yapıldı. 

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Camdaki Kız son bölümü ile sosyal medyada çok fazla tepki çekti. Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Sedat karakteri ve Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin yatak sahneleri tepki topladı. Bölüm boyu tekrar eden yatak sahneleri ve bölümün ikilinin cinsel paylaşımları ile yoğunluğu içinde boğulmuş olması izleyiciyi hem bıktırmışa benziyor hem de asıl konuyu bu ikili çerçevesinde çok fazla boğduğu yönünde yorumlarına sebep olmuşa benziyor. 

Konunun ağırlığı ve dizinin özgünlüğüne esas olan ve anlatımı daha akıcı hale getirmesi muhtemel diğer karakterlere başlarda olduğu gibi daha fazla yer verilmesi ve sahnelerin gerekeli dozda doğru olarak diğer karakterlere ve konulara yayılması gerektiği sosyal medyadaki görüşler arasında.