Kanal D’nin dün akşam yine reyting rekorları kıran dizi sadece ekranları değil bu defa sosyal medyayı da salladı. Espriler arka arkaya geldi. Camdaki Kız neden güldürdü?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren ekranların en çok takip edilen dizisi olmayı başaran Camdaki Kız dün yayınlanan bölümündeki olaylar sonrası sosyal medyanın diline düştü.

Burcu Biricik’in Nalan rolü ile başrol olduğu dizide bilindiği üzere annesi Feride tarafından baskı ile büyüyen bir kızın kurtuluş olarak gördüğü evliliğinde yaşadıkları ve bilmeden büyüdüğü gerçek hayata karşı verdiği savaş konu alınıyor.

Yönetmenliğini Nedim Güç’ün yaptığı dizide Devrim Yakut,  Enis Arıkan, Nur Sürer, Şerif Erol, Selma Ergeç, Tamer Levent, Hande Ataizi gibi çok güçlü oyuncuların yer alması da tabi ki dizinin başarısına sebep olan konulardan.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

606d6e244e3fe10850fa7e00

Özellikle öyle bir oyuncu var ki, rol verdiği karakter ile birleşince harikalar yaratmış durumda. Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın annesi sadece Nalan’a değil seyircilere kadar etki ediyor durumda. Nur Sürer’in çok başarılı bir şekilde hayat verdiği Feride karakteri ekran başındaki dosta düşmana da korku salıyor duruma gelmiş bulunuyor.

Tabi Feride karakteri bu kadar oturmuşken Camdaki Kız’ın son bölümünde yaşananlar sosyal medya başında malzeme bekleyenlerin dikkatinden kaçmadı ve hem dizi hem karakter dilden dile dolaştı.

Son bölümde Enis Arıkan’ın başarı ile canlandırdığı Muzo karakteri kendisinine üzülen Nalan’ın acıma hissine içerleyip bir sevgili oyununa girer ve olaylar bu döngüde gelişirken öte yandan dizinin korku salan karakteri Feride’nin kocası Adil Bey, sosyal medyanın yorumu ile “sanki yarınlar yokmuşçasına”, “ciğer yemişçesine” büyük bir cesaretle kocası tarafından veto edilen ve yeni bir çıkış yolu arayan Cana’nın tekliflerine hayır demeyip peşinde dolaşmaya başlar.

SOSYAL MEDYA CAMDAKİ KIZ YORUMLARI

s-edd7178c78cfc23c5fb4d4281b162921114cad46

Şerif Erol’un canlandırdığı Adil Bey’in, Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterine kendisini kaptırıp Feride’ye yalanlar söylemesi sosyal medyanın gündeminde uzun süre “korseyi gelecek bölüm kimin giyeceği belli oldu” ana başlığı ile espri konusu oldu.

Bizler ekran başında son bölümlerde Muzo’nun hassasiyetine, yaşadığı hayal kırıklığına ve Nalan’a karşı büyüttüğü aşkına bakıp üzülürken Adil Bey gerçekten de sıradaki kurban olarak gelecek bölümler ekranlarda olacak gibi. Ne diyelim Allah Feride’nin gazabından korusun bizce de Adil Bey’i.