Kanal D'nin Camdaki Kız dizisi TRT'nin Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizilerini geride bıraktı! Perşembe akşamlarını kralı artık yeni kral!

Kanal D'nin geçtiğimiz sezon en çok konuşulan yapımlarından biri olan Camdaki Kız dizisi yeni sezonda da bomba gibi döndü.

Perşembe aklamları ekranlardaki reyting savaşında büyük kan döküldü. Bu savaştan galip çıkan ise eleştirilerin odağında ki dizi olunca ortalık karıştı. TRT'nin merakla beklenen büyük yatırımlar yapılan dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bile kılıcını indirmek zorunda kaldı.

ATV'de ise 3 sezondur zirvede yer alan Bir Zamanlar Çukurova ise 4. sezonunda final çanlarını çaldı. Büyük kayıp veren Bir Zamanlar Çukurova karşısında Camdaki Kız'ın çıkması ile adeta çakıldı.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Burcu Biricik, Enis Arıkan, Nur Sürer, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız ikinci sezonunda da fişek gibi döndü! 

TRT'de merakla beklenen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ile ATV'de geçtiğmiz sezon başrol oyuncularının birbir veda ettiği halde reytinglerde zirvede yer alan dizisi Bir Zamanlar Çukurova'yı bile geride bırakan Camdaki Kız dün akşam adeta şov yaptı.

Dün 23 Eylül 2021  Perşembe günü reyting sonuçlarında eleştirilerin odağında olan Camdaki Kız dizisi reytinglerde birinci oldu. AB ve ABC'de birinci olan Camdaki Kız TOTAL'de ise zirveyi çok az bir farkla Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na kaptırdı. 

ATV'de ise Bir Zamanlar Çukurova depremi az da olsa toparlanmış görünse de yine istenileni alamadı. Geçtiğimiz hafta büyük düşüş yaşayan Bir Zamanlar Çukurova bu hafta TOTAL'de 3. sıraya yükseldi ancak AB'de 8. sırada yer alabildi. Bir Zamanlar Çukurova dün yayınlanan bölümünde Demir Yaman kozunu kullanarak Murat Ünalmış diziye mi dönüyor heyecanını yaşatmasını başarmış göründü.