Kanal D'de bu sezonda reytinglerde yerini koruyan Camdaki Kız başarısını Kıbrıs'ta kutladı! Enis Arıkan, Hande Ataizi, Burcu Biricik, Tamer Levent, Selma Ergenç, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı tüm Camdaki Kız oyuncuları yapımcı ve kanal tarafından tatile gönderildi!

Geçen sezona damga vuran Camdaki Kız dizisi bu sezonda Perşembe akşamı rakiplerine rağmen bu sezonda başarısını sürdürdü.

camdaki-1

Burcu Biricik'in başrolünde yer aldığı kadrosunda Enis Arıkan, Nur Sürer, Tamer Levent, Hande Ataizi, Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız dizisi sezon finali yaparak tatile çıktı! 

Sezon finali ve final sonrası genelde başrol oyuncularını Bali'ye gönderen yapımcılar bu sefer full kadro tatili tercih etti.

caa

Gülseren Budaıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız ekibi başarısını Kıbrıs'ta kutladı! 

2 sezondur başarısını sürdüren Camdaki Kız dizisi yoğun temponun ardından tüm ekip tatile çıkarıldı. Firesiz tüm oyuncular yapım şirketi ve kanal tarafından Kıbrıs'a tatile gönderildi.

6139bb1b86b2440ce848e77e

Enis Arıkan tatilden bol bol hikaye paylaşırken oyuncuların neşeli halleri gözlerden kaçmadı. Tatil gecesinin akşamında dizinin Sedat'ı ve aynı zamanda müzisyen olan Feyyaz Şerifoğlu ve diziye bu sezon dahil olan Cihangir Ceyhan mikrofunu eline alarak müzik ziyafeti verdi.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu