Kanal D’nin sansasyonel dizisi Camdaki Kız yeni bölümleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Camdaki Kız 22. bölümünde neler yaşanacak? Cana, Adil’i ele geçirecek mi? Feride’nin ihanet karşısındaki tepki ne olacak? Camdaki Kız oyuncu kadrosuna hangi isim katılacak? Enis Arıkan diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Kanal D’nin sansasyonel dizisi Camdaki Kız yeni bölümleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Camdaki Kız 22. bölümünde neler yaşanacak? Cana, Adil’i ele geçirecek mi? Feride’nin ihanet karşısındaki tepki ne olacak? Camdaki Kız oyuncu kadrosuna hangi isim katılacak? İşte detaylar…

Sezonun en iddialı dizileri arasındaki yer alan Camdaki Kız gerilim ve romantizmi bir arada sunmaya devam ediyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizi, yüksek reyting oranları ile zirvedeki yerini koruyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin gerçek bir hayat hikayesine dayanması da dikkat çekmesini sağlıyor. Cem Uzan ve eski eşi Alara Koçibey’in hikayesinin anlatıldığı iddiaları da dizinin izlenme oranlarının yükselmesini sağladı. Gerilimin sürekli olarak tırmandığı Camdaki Kız 22. bölüm fragmanı nefes kesti. Geçmişte yaşanan olaylardan bihaber olan Nalan, annesinin mezarının başına gidiyor. Lakin, mezarda yatan kişinin öz annesi olduğundan haberdar olmadığı için şüpheye düşüyor. Nalan’ın dikkat çeken değişimi en çok Sedat’ı etkiliyor. Yeni bir sayfa açmak isteyen Sedat, karısını tanıyamaz hale geliyor. Yıllar boyunca babasının gölgesi altında kalan Sedat, Nalan’a karşı içten içe öfke beslemeye başlıyor.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Camdaki Kız 22. bölümünde neler olacak?

Camdaki Kız 22. bölümüne Adil ve Cana arasındaki ilişki damga vuracak. Feride, Adil’in gizli kapaklı işler çevirdiğinin farkındadır. Lakin, Cana’nın da olaya dahil olduğunu bilmemektedir. Nalan’a babasını adım adım takip etmesi emrini verir. Bu esnada kendisi de gizli yerine kapanmıştır. Feride, yıllar sonra ihanet ile sınanmak istemediği için tedbirli davranmaya karar verir. Nalan, Cana’nın neler plandığını hissetmiştir. Adil ve Cana’nın karşısına çıkarak hesap sormaya karar verir. Lakin, çok geç kalacaktır. Adil, Cana’ya yardım etmek için görüştüğünü söylese dahi niyeti farklıdır. Cana, intikam almak ve Nalan’ın canını yakmak için her yolu denemek ister.

Hayri geri dönecek mi?

Muzaffer’in ailesine söylediği yalanlar başına dert olmaya başlamıştır. Hayri’nin işten çıkarılması için harekete geçer. Hayri’nin Koroğlu ailesinin yanından ayrılması ise dengelerin değişmesine neden olacaktır. Muzaffer’in en ince ayrıntısına kadar planladığı olaylar Sedat yüzünden tehlikeye girer. Sedat, Melisa’nın gerçek kimliğini açığa çıkarmak için harekete geçer.