Kanal D’nin en gözde dizisi Camdaki Kız, bu hafta 51.bölümü ile izleyicileriyle buluştu.

Perşembe akşamları ekranlarda yayınlanan dizi, reytingleri ile de Kanal D'nin yüzünü güldürüyor. Yayınlandığı ilk günden beri izleyicilerden büyük ilgi gören dizi reytinginden de bir şey kaybetmedi. Başarıdan başarıya koşan dizide geçen hafta yananlar aslında bir sonraki bölümlerde neler yaşanacağına dair büyük bir ipucu verdi.İşte diziye dair merak edilen detaylar siz değerli okurlarımız için haberimizde.

 Dizinin hikayesi merakla takip edilirken, oyuncuların performansı da övgü üstüne övgü alıyor. Burcu Biricik’in Nalan karakteri ile her hafta izleyicilerden övgü dolu yorumlar alıyor. Yaşanmış olan hayat hikayesinden alıntılanan dizideki olayların seyri artık değişmeye başladı! Dizinin esas kız ve esas oğlanı olarak iki sezon boyunca Nalan ve Sedat’ı izledik. Feyyaz Şerifoğlu, Sedat karakteri ile çok başarılı bir performans sergiliyor. Giderek izleyicinin tepkisini alan Sedat’ın Nalan’ı önemsemeyen, yaralayan, sürekli eleştiren evin çapkın ve sorumsuz oğlanı halleri ile izleyicilerin gözünden giderek düşüyor.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Hayri ile ilişkisi giderek daha derinleşen Nalan ise duygularına hakim olmakta ise bir hayli zorlanıyor. Nalan'ın bu durumu izleyicileri ikiye bölmüş durumda bir grup izleyici, son derece baskıcı olarak büyütülmüş ve mutsuz bir kadın olan Nalan’ın artık mutluluğa kavuşmasını istiyor ve Hayri ile gitmesini isterken diğer bir grup  izleyiciler, bu durumdan pek hoşnut değil! Nalan’ı Hayri’ye pek yakıştırmıyorlar!

OGM Pictures imzalı dizinin yaşanan hayat hikayesinden alıntılanan dizinin senaryosu ise, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınmakta. Diziyi izleyen izleyicilerden Budayıcıoğlu’nun kitabını okuyanlar ise, Nalan’ın sonunda Hayri ile gideceğini biliyor. Dizinin sonu kitaptaki bir son mu yoksa başka bir senaryo mu olacağı bilinmiyordu. Şimdi ise işler değişti.Olaylar kitaptaki gibi akmaya başladı.

Kendisine gelen isimsiz notlarda Hayri ile yakınlaştığını birisi tarafından göründüğünü öğrenen Nalan, bu kişinin tehditleri karşısında zor anlar yaşıyor. Hayri ise nu konuda oldukça umarsız! Bu tavrı hem Nalan’ı olduğu kadar hem de izleyenleri sinir ediyor. Nalan’ın son aldığı not ile beraber gelen tehdit karşısında iyice kafasının karışması, izleyenlerin içine dokunan bir sahne çıkardı! Burcu Biricik’in bu sahnede sergilemiş olduğu oyunculuğu ayrıca övgü dolu sözler alırken, Cihangir Ceyhan’ın da Hayri rolünde sadece bakışları ile Nalan’ın sözlerine verdiği tepkileri izleyiciler tarafından takdir edildi. İki oyuncunun karşılıklı sahneleri, 51. bölüme de damga vuran bir sahneydi! Aynı zamanda Nalan’ın duygularını açtığı, söylemek istediklerini ortaya döktüğü, çaresizce, kendisini anlayan tek kişi olan Hayri’ye sarılması, izleyenlerin içine dokundu! Bu sırada onları izleyen Muzo da sahnenin sonuna doğru ortaya çıktı.

Camdaki Kız dizisinde artık Nalan ve Hayri’nin aşk sahneleri ile açılıyor.  Bir süredir aralarında duygusal şeyler yaşayan Nalan ve Hayri'nin arasında yaşananlar artık daha net çünkü Nalan ilk kez bu kadar net bir şekilde duygularını anlattı ve Hayri’ye sarıldı. Bu noktadan sonra ikilinin ilişkilerinin de çok başla yönlere gideceği tahmin ediliyor.