Camdaki Kız dizisinde Cavit ile Gülcihan'ın aşkının meyvesi Muzo mu? Muzo'nun babası Rafet değil mi? Muzo Cavit'in oğlu mu? Muzo'nun babası kim?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisinde Cavit ile Rafet'in Gülcihan savaşında sırlar ortaya çıkıyor!

Gülseren Budayıcıoğlu eser uyarlaması Camdaki Kız dizisinde Cavit ile Rafet'in geçmişteki kavgası Gülcihan mı? Gülcihan'ın ilk aşkı Cavit'in diziye girmesiyle Muzo'nun babasının Cavit olduğu iddia edildi. 

Burcu Biricik, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Nur Sürer, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisine Cavit rolü ile Engin Şenkan dahil oldu. Cavit ile Gülcihan'ın birbirlerinin ilk aşkı olduğu ortaya çıktı. 

Rafet ile Cavit arasındaki savaşın nedeni belli oldu. Gülcihan'ın aslında Cavit'e aşık olduğu ortaya çıktı. Ancak açığa çıkmayan bir şey var. Muzo'nun babası kim?

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Camdaki Kız dizisinde Muzo'nun babasının Rafet değil Cavit olduğu iddiaları giderek kuvvetleniyor. Muzo ile Cavit'in yakınlığı sonrası birde Gülcihan ile Cavit'in aşkı ortaya çıktı. 

Sosyal medyada Muzo'nun babası kim sorunun yanıtı Cavit oldu. Muzo'nun gerçek babası Rafet değil Cavit mi? Ne zaman ortaya çıkacak merak konusu oldu. 

Camdaki Kız son bölümünde Rafet ile Cavit savaşı iyice kızışacak. Muzo'nun hikayesini ise ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz.