Camdaki Kız dizisine Hayri karakteri ile Cihangir Ceyhan dahil oldu. Camdaki Kız kitabının sonunda Hayri karakterine ne oluyor? Hayri ile Nalan aşk mı yaşayacak?

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisinde artık Hayri rüzgarı esecek. 

Burcu Biricik, Enis Arıkan, Selma Ergenç, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisine merakla beklenen Hayri karakteri dahil oldu. 

Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı Hayri karakteri son bölümden itibaren dizide fırtına gibi esecek. Gülseren Budayıcıoğlu eser uyarlaması olan Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin sonu merak ediliyor. Camdaki Kız kitabında Hayri karakterinin olayı ne?

Camdaki Kız kitabında Hayri ile Nalan evleniyor mu? Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri sonunda ölecek mi?

Camdaki Kız dizisi Hayri Kimdir?

Camdaki Kız dizisinde merakla beklenen Hayri karateri dahil oldu. Dizide otelde çalışanı olan Hayri karkateri önce Nalan'ın ardından da Rafet beye görünerek kalplerini kazanıyor.

Peki Camdaki Kız kitabında Hayri ile Nalan aşk mı yaşıyor?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabında ise Hayri karakteri Nalan'ın şoförüdür. Kitapta Hayri karakteri mahalle delikanlısı, kaba saba, cahil bir adamdır. Hayri aşağlık kompleksini zengin kadınlarla aşk yaşayarak kapatmaya çalışmaktadır. Kitapta evli ve çocuklu olan Hayri karsını aldatır.

Hayri zengin ve sorunları olan ezik kadınları kendine aşık eder onlara şevkat gösterir. Nalan'da onun için biçilmiş bir kaftandır. Nalan'ı kendine aşık eden Hayri daha sonra ondan sıkılır ve onu psikoloğa götürerek başından savmaya kalkar. Kitabın sonunda Hayri kandırdığı zengin bir kadın tarafından vurularak ölür. 

Dizide ise Hayri karakteri şimdilik oldukça iyi bir imaja sahip. Sanırız Nalan'ın seyirci tarafından sevilmesi düşmesin diye evli ve çocuklu da olmayacak.