Kanal D’nin fenomen dizisi Camdaki Kız yeni sezonu hızlı bir giriş yaptı. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin senaryosunda değişiklik yapılacağı iddia edilmişti. Camdaki Kız son bölümü ile Nalan için yeni bir dönemin başlayacağının sinyalleri verildi. Peki, Camdaki Kız senaryosu nasıl ilerleyecek? İşte detaylar…

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!


Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adı taşıyan romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Romantizm ve gerilimin eksik olmadığı dizinin en önemli avantajı gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanması oldu. Cem Uzan’ın eski eşi Alara Koçibey’in hayat hikayesinin anlatıldığı ortaya çıktı. Cem Uzan ile Alara Koçibey’in iki çocukları bulunmaktadır. Camdaki Kız romanında Nalan’ın Sedat’tan çocuğu olmadığı anlatılmaktadır. Lakin, dizinin senarist ekibi tarafından senaryoda değişiklik yapılmasına karar verildi. Yaz dönemi boyunca devam eden senaryo çalışmalarında Nalan ve Sedat’ın çocuklarının olmasının hikayeye daha fazla heyecan katacağı tartışması yürütüldü. Kulislerden öğrenilen bilgilere göre Nalan, Koroğlu ailesi ile bağlarını koparmak istese dahi o kadar kolay çözüm bulamayacak. 

61de77bd0f25441d8cc7eb48

Camdaki Kız 3. sezon onayı aldı

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin yüksek reyting oranlarına ulaşması Kanal D yönetimini harekete geçirdi. OMG Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin 3. sezon onayı alındı. Bu yüzden dizinin senaryosunda temel değişiklikler yapılmasına karar verildi. Camdaki Kız son bölümünde Nalan ve Sedat arasındaki iplerin kopma noktasına geldiği görülüyor. Nalan, boşanma kararını ilk kez yüksek sesle dile getirmeye başladı. Hayri ile arasına mesafe koymak istese dahi başarılı olamadı. Hayatında ilk kez aşık olan Nalan, gemileri yakmaya kararı şekilde Feride’nin karşısına çıkmaya hazırlandı. Nalan ve Sedat’ın boşanmasının önündeki tek engel bir bebek olacak. Bu yüzden Nalan, ne kadar ayrılmak istese de Sedat’tan boşanmak için hamle yapamayacak. Öte yandan Cana’nın da hamililiği devam ediyor. Feride ise Hayri’yi konaktan göndermenin kesin bir yolunu aramayı sürdürüyor. Muzo’nun Hayri ve Nalan arasındaki ilişkiyi keşfetmesi de sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Camdaki Kız yeni bölümünde Muzo ve Feride arasındaki ittifaka tanıklık edebiliriz.