Yayınlandığı günden bu yana izleyici tarafından çok sevilen Camdaki Kız dizisi dev kadrosu ile iki sezondur adından ok söz ettiren diziler arasında yerini alıyor.

Her perşembe akşamı reytingleri zorlayan Camdaki Kız dizisi bugüne kadar 47 bölüm çekildi. Aşk, dram ve psikoloji tarzındaki dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki kız romanından TV’ye aktarılmış bir eser. Ancak son bölümü ile yeni gündemi dolduran Camdaki Kız dizisi final mi yaptı yoksa sezon finalimi idi diye sorular karşısında dizi ekibinden sezon finali yaptık açıklaması ile dizi sevenlerinin yüreğine su serpildi. Yeni sezonun çekimlerinin ise Eylül ayında başlanacağı tahmin ediliyor. 

Camdaki Kız Dizisinin Usta Oyuncuları 

Her perşembe izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. İkinci sezonda Hayri karakteri ile Cihangir Ceyhan'ın kadroya dahil olması ile dizinin başrollerinde küçük bir değişiklik yaşandığı söylenebilir. Öte yandan Hande Ataizi, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Tuğra Tülek, Hamza Yazıcı gibi genç isimlerde dizi oyuncuların arasında. Yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı dizinin senaryosu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'a aittir. Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın yaptığı Camdaki Kız dizisinde, ayrıca Nur Sürer, Tamer Levent, Devrim Yakut, Engin Şenkan, Şerif Erol gibi usta oyuncularda dizideki önemli karakterlere hayat veren oyuncular arasında yer alıyor. 

Camdaki Kız Dizisinin Konusu

Psikolog ve aynı zamanda yazar olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden biri olan Camdaki Kız, Televizyona uyarlanan konusunda Güzel, zeki ve temiz kalpli Nalan'ın hikâyesi konu ediliyor. Bir aile dramının içinde büyüyen Nalan, annesi bildiği ananesinin baskısı ile büyür. Güzel ve genç bir kız olduğunda çalıştığı şirketin sahibi olan Rafet Koroğlu'nun sorumsuz, çapkın ve havai oğlu Sedat ile evlenir. Ancak evliliği, evin içinde yaşayan ailenin yalanları ve dönen dolaplardan dolayı sıkıntılı geçmektedir. Sedat ise kendinden büyük olan ve ablasının arkadaşı olan Cana ile yasak aşk yaşamaktadır. Tüm bu olayların içinde Nalan'ın içini kıpır kıpır eden biri vardır. 

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Camdaki Kız Dizisinde Entrika Hiç Bitmiyor

Yasak aşkların yaşandığı ve bu olayların ortasında tüm saflığı ile çırpınan Nalan, zor zamanlarında hep yanında olan ve diziye ikinci sezonda giren evin şoförü Hayri ile yakınlaşır. Öte yandan evden hiç çıkmayan ve kambur olduğu için insanlardan kaçan Sedat'ın abisi Muzaffer Nalan'a karşı masum hisler beslemektedir ancak kimseye belli etmez. Sürekli kocası Sedat'ın yalanları ve ihaneti ile karşı karşıya kalan Nalan, hamile kaldığını öğrendikten bir süre sonra, Sedat, Hayri ve Cana'nın kocası Alp'ın adamları arasında yaşanan kavga sırasında bebeğini kaybeder ve derin bir üzüntü yaşar. 

Camdaki Kız Sezon Finalinde Neler Yaşandı 

16 Haziran Perşembe gecesi sezon finali ile ekranlara gelen Camdaki Kız dizisinin son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Pera ile evlenen Muzafferin düğünü ortalık oldukça fena karışır. Nalan Cana'nın hamile olduğu öğrenmiştir ve Cana'yı konağa çağırır. Nalan, konaktaki herkesin Cana'nın Sedat'tan hamile olduğunu bildiğini ve neden inkâr ettiklerinin hesabını sorar. Nalan ise konaktakilerin inkârı karşısında konağı ayağa kaldırır. 

Yaşananların ardından alkolü fazla kaçıran Nalan, yakın arkadaşı Billur ile dertleşir. Muzaffer ve Pera'nın düğüne gelen Cana'yı bir şok daha bekler ve düğüne eşi Alp gelir.  Alp yüksek sesle Cana'nın hamile olduğunu haykırır. Bu sırada Sedat Alp'e saldırır. Bu olaylardan uzak Nalan ile Hayri yakınlaşır. Nalan içinde bulunduğu boşluğunda etkisi ile Hayri'yi öper ve dizi sezon finali yapar.