Camdaki Kız dizisinin ilk sezon sonrasında ikinci sezon öncesinde büyük bir merak oluşturan  Hayri karakteri bir anda ortaya atılmış ve dizinin gidişatı değişmişti.

Bu karakteri kimin canlandıracağı ve hikayede nasıl bir değişim yaratacağı izleyiciler tarafından  merak edilen konular arasına girmişti. Hayri karakteri diziye farklı bir heyecan getirmiş, birinci sezonun büyük bir gizem içerisinde bittiği için izleyici ikinci sezonda da heyecanını  kaybetmeden televizyon karşısına geçmişti. Camdaki Kız kısa bir süre önce yeni sezonu ile tekrardan izleyicileri ile buluştu. Nefesler bu kez yeni sezonda gerçekleşecek olan yeni gelişmeler için tutuldu. Camdaki Kız dizisi kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Camdaki Kız dizi kadrosuna  hangi oyuncu dahil oldu? Sorunun cevabı okurlarımız için haberimizde.

 Cihangir Ceyhan’ın Hayri karakteri ile yarattığı etki ile dizi üçüncü sezonda da bu karakter üzerinden etkili şekilde kaldığı yerden devam ediyor. Nalan ile Hayri karakterlerinin birbirlerine duydukları yakınlık ile izleyicilerin dikkatlerini üzerine toplarken dizi de yeni bir gelişme daha yaşandı.Peki yeni gelişme ne, Camdaki Kız'ı bu sezon hangi  gelişmeler bekliyor? Merak edilen bu sorunun yanıtı siz değerli okurlarımız için haberimizde.

 Senaristler tarafından alınan yeni karar ne? Dizinin yeni sezonunda neler olacak? Senaristler Camdaki Kız dizisine yeni bir erkek karakter dahil etmeye karar verdi. Camdaki Kız dizisini yeni erkek karakteri canlandıracak isim ise başarılı oyuncu Hünal olarak belirlendi. Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi izleyicileri adeta televizyon başına topluyor. Camdaki Kız dizisinin yayım günü olan  Perşembe günü aynı zamanda diğer kanallarda da birbirinden güçlü  yapımlar yer almakta, Show TV’deki Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve atv’deki Aldatmak dizileri etkili bir çıkış sergiledi. Fox TV’de yayımlanan Mahkum dizisi  her ne kadar ilk sezon kadar aşarı yakalayamasa da geniş bir izleyici grubu olan dizilerin arasında yer alıyor.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Camdaki Kız hem bir önce ki sezondan daha iyi bir reyting yakalamaya çalışıyor hem de Perşembe günü yayımlanan diğer rakipleri ile giriştiği bu mücadele öne çıkması için yeni sezonda diziye gizemli ve izleyicilerde merak uyandıracak bir ismi kadrosuna dahil etti.

Yer aldığı projeler ile seyircinin beğenisini kazanan sevilen oyuncu Cemal Hünal kısa bir sürenin ardından ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız ile tekrardan ekranlara dönüş yaptı.  Cemal Hünal, gizemli karakteri ile izleyicilerle Camdaki Kız aracılığı ile buluşturacak.

Cihangir Ceyhan’ın dizide ilk sezonda yarattığı büyük etkinin ardından, Cemal Hünal’ın da izleyiciler üzerinde iz bırakacak cinsten bir etki yaratması bekleniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve yaşanılan bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacağı dizi kadrosuna dahil olan Cemal Hünal karakterinin canlandıracağı Emir karakterinin neler yapacağı merakla ile bekleniyor