Camdaki Kız 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız yeni bölümde Rafet Koroğlu imparatorluğu çöküyor!

Camdaki Kız 18. bölüm 2. fragmanında olaylar! Perşembe akşamı Camdaki Kız dizisinde büyük heyecanlar yaşanacak!

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Nur Sürer, Devrim Yakut, Tamer Levent gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü Perşembe akşamını sallayacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta Rafet'in Sedat'ın elinden her şeyi alması sonrası Koroğlu ailesi çatırdıyor.

Geçtiğimiz hafta Camdaki Kız dizisinde Rafet Koroğlu çocuklarına karşı sesini yükseltiyor. Önce Sedat'ın elinden her şeyi alacağını söyleyen Rafet, Selen'e de kocası Levent'den boşanmasını söylüyor. Yeni bölümde ise Muzo haricinde herkes Rafet'i terk ediyor!

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında Nalan ile Sedat'ın boşanma aşamasında olduğu da görüldü. Camdaki Kız 18. bölümde evi terk eden Sedat yüzüğünü denize atıyor. Gülcihan ile Rafet oğulları Sedat'ın boşanmaya kalkarsa Nalan'a nasıl söyleriz konuşmasını ise Nalan'ın annesi Feride duyuyor. 

Camdaki Kız dizisinde Nalan ile Hayri'nin yakınlaşmasını bekleyen seyirciye müjde geliyor. Nalan ile Sedat arasındaki ayrılık Hayri ile Nalan arasındaki ilişkiyi hızlandıracağa benziyor.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Yeni sezonda ilkl 10 üzerine çıkan reytingleri alan tek dizi olan Camdaki Kız dizi Perşembe akşamı bol heyecanlı bölümde yeni bir rekor kırması bekleniyor.