TV8 için hazırlıkları süren “Yalı Çapkını” dizisi daha çekime başlayamadan gündeme sorunlarla geldi. Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını dizisinde yaşanan kriz ne?

Ekranlarda en son Yeşilçam adlı dijital platform dizisi ile gördüğümüz Çağatay Uluşoy ismi ile gündeme gelen Yalı Çapkını dizisi birtürlü çekimlere başlayamadı.

TV8 için hazırlıkları süren ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un olacağı bilinen “Yalı Çapkını” dizisi daha çekime başlayamadan gündeme sorunlarla geldi. Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını dizisinde yaşanan kriz ne?

TV8 kanalında yayınlanacak yeni dizi Yalı Çapkını hakkında kanalı haaricinde kesinleşen hiç bir şey yok henüz. Yalı Çapkını dizisi için konuşulan rakamlara göre 450 Bin TL bölüm başı ücreti ile dizi sektöründeki şimdiye kadar alınan en yüksek fiyat ile anlaştığı öne sürülen yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy senaryoya müdehalesi ile gündemden düşmüyor.

çağatay4

Alınan son haberlere göre senaryonun tekrar yazılması şatını getiren Çağatay Ulusoy aksi halde diziden çekileceğini belirtmiş. Bunun üzerine tekrar kaleme alınmasına karar verilen senaryo için henüz kadın oyuncu da bulunabilmiş değil.

çağatay3

Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda yer alması için Neslihan Atagül ve Özge Gürel gibi oyuncuların isimlerinin geçtiği arayışta bilindiği üzere Neslihan Atagül de yaptığı değerlendirme sonucu olumsuz yanıt vermişti.

2010 yılında Best Model of Turkey ile hayatımıza giren ve rol aldığı birçok başarılı projeden takdir alan oyuncu bilindiği üzere oyunculuğunu geliştirmesi ve oyunculuğa verdiği emek ve yaptığı işi ciddiye alıp kendisini geliştirmesi ile Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilip onun peşinden gittiği yönünde yorumlar alıyor. Zira Kıvanç Tatlıtuğ gibi Çağatay Ulusoy’unda oyunculuktaki başarısı yakışıklılığının önüne geçmiş durumda ve usta oyuncular arasına girmiş bulunmakta.

çağatay2-1

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Birçok ödülün de sahibi olan genç yetenek ilk olarak TV ekranlarına Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir karakteri ile gelmişti. Daha sonra bir yabancı yapım olan O.C.’nin Türkiye uyarlaması olan Medcezir de ise gösterdiği performans ile tüm takdirleri kazanmıştı.

Yabancı bir dizi veya herhangi bir kitap uyarlaması değil tamamen orijinal bir hikaye olacağı bildirilen Yalı Çapkın’ı dizisi tekrar yazılmaya başlandı fakat tekrar Çağatay Ulusoy’dan veto yerse sadece kadın oyuncu değil erkek oyuncu da aramak zorunda kalacak gibi.