Ünlü oyuncu Burcu Özberk özel hayatı ile sık sık magazin gündemine geliyor. Ocak ayında güzel oyuncu Burcu Özberk, Sarp Şardan ile birlikte yeni bir aşka yelken açmıştı. Özberk ile Şardan çiftinin ilişkileri kısa sürdü. İkilinin dene ayrıldığı da merak konusu oldu.

32 yaşındaki başarılı oyuncu Burcu Özberk oyunculu ile gündemde yer alırken son zamanlarda aşk hayatı ile de anılır oldu. Özberk geçtiğimiz Ocak ayında yeni bir aşka yelken açmıştı. Güzel oyuncu Burcu Özberk, Sarp Şardan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şardan ve Özberk çiftinden kötü haber geldi. İkilinin ilişkilerini bitime kararı aldığı söylendi. Öte taraftan Burcu Özberk ile Sarp Şardan’ ın neden ayrıldığı da merak konusu oldu. İşte detaylar…

2_1280x720-123

Burcu Özberk’in Yeni Aşkı Kısa Sürdü!

Ocak ayında ünlü oyuncu Burcu Özberk’ in Sarp Şardan ile aşk yaşadığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Altı aydır aşk yaşayan Özberk ile Şardan çiftinden kötü haber geldi. Habere göre ikilinin ilişkilerini bitirme kararı aldığı yönünde. Altı aylık ilişkilerini bitirme kararı alan çiften konu ile alakalı herhangi bir açıklama gelmezken sevenleri güzel çiftin neden ayrıldığını merak ediyor.

Magazin gündemine sık sık aşk hayatı ile gündem olan Burcu Özberk bu defa ayrılık haberi ile geldi. Özberk’ in ismi daha önce partneri İlhan Şen ve yakın arkadaşı Serkay Tütüncü ile de anılmıştı. Ancak başarılı oyuncu Burcu Özberk altı ay önce hayatına Maske Kimsin Sen’ de gören yapan 22 yaşındaki Sarp Şardan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşklarını gözlerden uzak yaşayan ikilinin ayrılıkları sevenlerini üzdü.

6_1280x720-32

 Burcu Özberk ile Sarp Şardan Neden Ayrıldı?

32 yaşındaki başarılı oyuncu Burcu Özberk birçok projede yer alan en iyi oyuncular arasında yer almayı başardı. Özberk Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Şahane Damat, Badem Şekeri, Aslan Ailem, Afilli Aşk, Çocukluk, Aşk Mantık İntikam dizilerinde ve Maske Kimsin Sen? Yarışma programına Geyik karakteri ile yer aldı. Başarılı oyuncu Özber’ in yıldızı en çok Afilli Aşk yaz dizisinde parlamıştı.

Sevilen oyuncu Burcu Özberk yer aldığı projelerde göstermiş olduğu başarılı performansı ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Güzel oyuncu başarısının yanında aşk hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce ismi birkaç kişi ile anılan Özberk altı ay önce Sarp Şardan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ünlü oyuncu Burcu Özberk ile Sarp Şardan’ ın aşkı kısa sürdü.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

3_1280x720-115

Peki Sarp Şardan Kimdir?

Güzel oyuncu Burcu Özberk ile Maske Kimsin Sen’ de görev yapan Sarp Şardan’ ın aşk yaşaması ocak ayında magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Öte taraftan altı aydır birlikte olan çiftin ayrıldığı söylendi. Başarılı oyuncu Burcu Özberk ile Sarp Şardan’ ın ayrılığı da gündemde yer aldı. 22 yaşındaki Sarp Şardan ile 32 yaşındaki Burcu Özberk’ in aralarında ki yaş farkı da gözlerden kaçmadı. Ancak çift bu aralarındaki yaş farkına takılmadan aşklarını dolu dizgin yaşadılar.

Geçtiğimiz günlerde final yapan FOX TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen yarışma programı Maske Kimsin Sen’ de yapımcı olan Sarp Şardan, Türkiye’nin köklü reklam ajanlarından Güzel Sanatlar’ın ve aynı zamanda Med Yapım’ın ortağı olan Yiğit Şardan’ ın oğlu. Güzel oyuncu Burcu Özber de Maske Kimsin Sen Yarışma programına katılarak Geyik kostümünü giymişti.