Aşk Mantık İntikam dizisinin güzel ve başarılı ismi Burcu Özberk bir hayranın paylaştığı fotoğrafta kendisini kırpmasının altına gülümsetecek bir yorum yazdı ancak Özberk sevmeyen fanlar başarılı oyuncuyu acıtasyonla linç etmeye başladı. bu seferki kurban Burak Yörük'ten sonra Burcu Özberk oldu! Yurt dışında olan olay normalde hayranın eğlenceli yanıtı ile gülümsetmeye devam ederken bizde dizilerimiz gibi işimize işleyen gibi acıtasyon mağduriyete ilerledi.

Türkiye'de romantik komedi dizileri her ne kadar eğlenceli olsada izleyicilerin kimileri bu dizilerin sosyal medya fan gruplarının yaş ortalaması nedeniyle ağır abiler bulmuyor ve klasiğin dibi dram dizilerin yanında bu dizileri ve oyuncuları en az ergen fanlar kadar kompleks yaparak aşağılıyor. 

Burcu Özbderk Kurban Edildi!

Romantik komedi fanları kimi zaman korkutucu şekilde gruplaşmış olabiliyor. Fan grupları ya kendi sevdiği oyuncusu dışındaki rakip dizilerdeki oyunculara öfke kusmak için yer arıyor ve sosyal medyada kötü yorumlar yapıyor yada dram dizisi izleyicileri en az ergen fanlar kadar bu oyuncuları aşağıladıklarını sanıyor.

Bugün ki kurban ve saçma bir olayda Burcu Özberk'in başına geldi. Ülkemizde de ölüp bitilen Amerikada dünyaca ünlü isimlerin haklarındaki yorumlara dair verdiği gülümseten cevaplar burda olsa demek ki kariyerini bitirecekler.

Tabi ünlü isimlerin sosyal medyada bu kadar hayranlarla birebir etkileşimde olması da ayrı bi konu.. Eğer bunu yapıyorsan bunları göze alacaksın. Yada diğer ünlüler gibi yorumları hiç kafaya takamaycaksın etkileşime geçmeyeceksin.

Burcu Özberk bir hayranın çekildiği fotoğrafta kendisini kırmasının altına eğlenceli bir şekilde yorum yaptı ve etkileşim verdi. Özberk hayranının kendisini kırpıp İlhan Şen'le olan fotoğrafını koymasına "Madem beni kırpacaktın neden kapıda İlhan ve benimle fotoğraf çekinmek için bekledin, üstelik İlhan’ı ben yanımıza çağırdım" diye yazıp ağlayan emoji koydu.

Yabancı ülkede olsa komik bir yorumla cevap veren hayran sonrası olay ülkemizde dizilerimiz gibi kanımıza işleyen gibi acitasyona bağlandı! 

Özberk'in bu yorumu kısa süre içinde İntagram magazin sayfalarında yer aldı. Ardından da sosyal medyada karşıt grup fanlar tarafından adeta linç edildi. Olayı öyle bir dramtik acıtasyon edip yazdıklar ki Burcu Özberk'in hayranına yazdığı bu eğlenceli etkilieşim adeta kızı rezil ettin kızın fotoğrafları magazin sitesinde yayıldı intihar sebebi denildi.

Yani olayın saçma yorumlanmasını geçin fotoğrafı zaten hesabı açık şekilde atmış yayılmasını asla istemiyor gibi bir durum yok. Olayın mağdur bir yanı da yok. Bir grup fanların saçma yorumlarını kendileride Burcu Özberk'e yapıyor.. Türkiye her konudaki gibi burada da fan terörünü yaşıyor.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Geçtiğimiz haftada Burak Yörük kendisi hakkında yapılan kötü bir yoruma eğlenceli bir yanıt vemişti ve bu da karşıt fanlar tarafından egolu diyerek yorumlanmıştı.