Romantik komedi dizilerinin sevilen ismi Burcu Özberk hayranları Twitter'da Özberk'e GururDuyuyoruz BurcuÖzberk tagı açtı.

Şu sıralar Aşk Mantık İntikam dizisi ile ekrana gelen ve sezonun tek tutan romantik komedi dizisinde başrol olan Burcu Özberk Twitter'de TT oldu.

Romantik komedi dizilerinin arana yüzü Burcu Özberk geçtiğimiz günlerde Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) düzenlediği 25. Altın Objektif Ödülleri'nde Yılın En İyi Romantik Komedi Kadın Oyuncusu seçilmişti. 

Şimdilerde Aşk Mantık İntikam dizisi ile İlhan Şen ile yakıştırılan ve fan kitlesini arttıran Burcu Özberk 2019 yılında Kanal D'de yayınlanan romantik komedi dizilerinde özgün ve eğlenceli bir bakış getiren Afili Aşk dizisinde Çağlar Erturğrul ile partnerliğinde harika bir uyum yakalamıştı.

Burcu Özberk hayranları Cuma akşamları Aşk Mantık İntikam dizisi öncesi güzel oyuncuya desteklerini Twitter'da gösterdi. Burcu Özberk hayranları Twitter'da hastag çalışmasıyla birinci sıraya çıktı.

Burcu Özberk fanları "GururDuyuyoruz BurcuÖzberk" etiketi ile Türkiye gündeminde 1. sırada yer alarak TT oldu.

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

Başarılı oyuncu Burcu Özberk'in fanları sosyal medyada Özberk'e sevgilerini gösterdi. 

Burcu Özberk başarılı oyunculuğunun yanı sıra hayvanlara duyarlılığı ve yeğenine düşkünlüğü ile takdir topluyor. Hande Erçel ile dostluğu da devam eden Özberk adından sıkça söz ettireceğe benziyor.