Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal kimdir? Nihan Ünsal kiminle aldattı? Nihan Ünsal kaç yaşında? Nihan Ünsal nereli? Nihan Ünsal mesleği ne?

Kanal D'nin Çarşamba akşamları reytinglerde zirve dizisi Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen aldatıldı!

Burak Sergen henüz geçtiğimi aylarda evlendiği genç eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını öğrendi. Peki Nihan Ünsal kimdir? Nihan Ünsal nereli? Nihan Ünsal kaç yaşında? Nihan Ünsal ne mezunu?

Koronavirüsü yoğun bakımda ağır olarak atlatan Burak Sergen şimdi de aldatılarak sarsıldı. Burak Sergen genç eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldı. Henüz 4 ay önce evlenen Burak Sergen karsının kendisnin İzmirli bir iş adamı ile aldattığını belgeledi. 

Burak Sergen eşinin İzmirli iş adamı ile aynı eve girdiğini fotoğrafla belgeledi. Sergen boşanma dosyasına bu fotoğrafın da koyulmasını istedi. Burak Sergen'in hastanede odasında yatarken de bu aldatılmanın sürdüğü öğrenildi. Uzun zamandır şüphelenen Burak Sergen ihaneti belgeledi. 

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Peki Burak Sergen'in karısı Nihan Ünsal kimdir? Nihan Ünsal Burak Sergen'i kiminle aldattı? 

NİHAN ÜNSAL KİMDİR?

Nihan Ünsal özel bir akademide spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. İzmir’de yaşayan Nihan Ünsal 2019 yılında Burak Sergen ile nişanlanmıştı. Nihan Ünsal ile eşi Burak Sergen arasında 22 yaş fark olduğu biliniyor.