Oyuncu Burak Deniz ile manken Didem Soydan Instagram hesabından takipleşmeyi bıraktılar. Burak Deniz ve Didem Soydan ayrıldı mı? Burak Deniz ve Didem Soydan neden ayrıldı?

Burak Deniz ve Didem Soydan kişisel sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibi bıraktı!

Ünlü oyuncu Burak Deniz ve manken Didem Soydan aşkı bitti mi? İkili instagram hesaplarında birbirlerini takibi neden bıraktı?

Şu sıralar Serenay Sarıkaya ile başrolünde yer aldığı Netflix'te yayınlanacak olan Şahmeran dizisi için Adana'da bulunan Burak Deniz sevgilisi Didem Soydan ile takipleşmeyi bıraktı.

Daha öncede Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisinde Deniz'İn partneri Alina Boz'u kıskandığı iddia edilen Didem Soydan yine kıskançlık krizi mi geçirdi?

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

AYRILIK NEDENİ NE?

Burak Deniz ve Didem Soydan ayrıldı mı? Burak Deniz ve Didem Soydan neden ayrıldı?

ATV'de yayınlana Maraşlı dizisinde Burak Deniz ve Alina Boz'un bir dergi için verdiği pozların çekimleri oldukça yakın bulunmuş ve sosyal medyada gündem olmuştu. Çekim sırasında Burak Deniz'in Alina Boz'a bakışları sosyal medyada gündem olmuştu. Bunun üzerine Didem Soydan'ıın kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti. 

Burak Deniz ve Didem Soydan çiftinden yeni gelişme! Burak Deniz ve Didem Soydan sosyal medya hesaplarınadn birbirlerini takibi bıraktı. Çiftin bu davranışı ayrıldılar mı sorusunu gündeme getirdi.