Uzun süre Emir Sarıgül ile aşk ünlü sunucu Buket Aydın yeni bir aşka yelken açtı. Buket Aydın’ın iş insanı Yaman Taciroğlu ile aşk yaşadığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı sunucu Buket Aydın ile ismi anılan Yaman Taciroğlu’nun kim olduğu ile ilgili aramalar artmaya başladı. Yaman Taciroğlu kim, ne iş yapıyor, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar…

Haber sunucusu Buket Aydın, Emir Sarıgül ile uzun bir süre birlikte oldu. Aydın aldatıldığı için Emir Sarıgül’den ayrıldıktan sonra tekrardan barıştı ve sonra yeniden ilişkisini bitirdi. 37 yaşındaki ünlü sunucu Buket Aydın yeni aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Aydın ile ismi anılan sosyetik iş insanı Yaman Taciroğlu’nun kim olduğu merak konusu oldu. Öte taraftan Yaman Taciroğlu’nun ne iş yaptığı, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu da merak konusu oldu.

2_1280x720-127

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Buket Aydın’ın Yeni Sevgilisi Yaman Taciroğlu Kim?

1 Ocak 1985 tarihinde doğan Buket Aydın, çeşitli haber kanallarında sunuculuk yapmıştır. Başarılı sunucu Buket Aydın, 2013’ de iş insanı Erce Baykal ile evlenmişti. 13 Mayıs 2020 tarihinde Aydın, eşi Erce Baykal’dan tek celsede boşanmıştı. Ardından güzel sunucu Buket Aydın iş insanı Emir Sarıgül ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aydın, Sarıgül tarafından aldatılınca ilişkisini bitirmişti. Aydın ardından Sarıgül ile olan ilişkisine ikinci bir şans verdi.

Ünlü sunucu Buket Aydın Bursa’da doğmuştur. Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Başarılı sunucu Aydın, ardından Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine yüksek lisan yapmıştır. Öte taraftan Aydın, Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alarak iyi bir derece ile mezun oldu. Bir sene özel radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve ardından sabah haberleri ve hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yapmıştır. Buket Aydın daha sonra CNN Türk, TRT Türk, NTV ve Kanal D gibi kanallarda da ekranlara geldi.

5_1280x720-78

Peki, Buket Aydın’ın Sevgilisi Yaman Taciroğlu Ne İş Yapıyor, Nereli ve Kaç Yaşında?

Başarılı Televizyoncu Buket Aydın, sosyetik iş insanı Yaman Taciroğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Yeni aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düşen Buket Aydın Emir Sarıgül’ü unutmuşa benziyor. Sosyetik iş insanı Yaman Taciroğlu ile yeni bir aşka yelken açan Buket Adın, ilişki ile alakalı herhangi bir açıklama yapmadı.

37 yaşındaki ünlü sunucu Buket Aydın, cemiyetin önde gelen iş insanlarından biri olan Yaman Taciroğlu ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İddianın ardından Aydın’ın sevgilisi olduğu söylenen iş insanı Yaman Taciroğlu’nun kim olduğu, ne iş yaptığı, nereli ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu.

Ünlü iş insanı Yaman Taciroğlu, 2020 yılında başarılı ve bir o kadar da güzel oyuncu Demet Özdemir ile de aşk yaşamıştı. Buket Aydın’ın yeni aşk yaşamaya başladığı Yaman Taciroğlu merak konusu oldu. Ünlü iş insanı Yaman Taciroğlu, 1988 yılında doğdu. Taciroğlu’nun annesi ünlü modacı Nedret Taciroğlu’dur.  Yaman Taciroğlu, Taciroğlu Şirketler Grubu’nda Kurul Üyesi’dir ve aynı zamanda Fenerbahçe Spor kulübünde kürek takımında da bulundu.