Akaryakıta her gün bir zam daha gelmeye devam ediyor! Sürekli olan zamlara birde fiyat artış şoku eklendi! Bu gece yarısı yine benzine tarihi bir zam geliyor! 13 Haziran 2022 yeni benzin zammı ne kadar?

Türkiye görülmemiş bir ekonomik krize giriyor! Sosyal medyada bazı kullanıcılar ülkede hem can güvenliği olmaması hem yozlaşma hem kin nefret duygusunu yayma hem uçuk ev kiraları asla alınamaz ev fiyatları, elektrik fatuları, su faturaları, peynir zeytin fiyatları, teknolojik alet fiyatları, krediyle cep telefonu ve bisiklet alma hem de benzine gelen aşırı zamlardan artık isyan noktasında!

Akaryakıta neredeyse her iki günde bir gelen zamlar yenilendi. Bu defa zam oranları da yükseldi! Bu gece yarısı benzine bir tarihi zam daha geliyor..

Açıklamalara göre  bu gece yarısından sonra benzin 2.60 kuruş zamlanacak. Motorin litresi 30 TL'yi aştı!

İstanbul’un Avrupa yakasında motorinin litresi 27,84 TL’den 30,44 TL’ye yükselecek.

Motorin Ankara’da 30,55 TL’ye, Hakkari’de 31,02 TL’ye yükselecek..

Litre fiyatı benzinde 2 lira 18 kuruş, otogaz da 55 kuruş zamlandı. Benzinin litre fiyatı İstanbul’da 28,41 TL’ye, Ankara’da 28,52 TL’ye, İzmir’de 28,53 TL’ye yükseldi.

Otogazın litre fiyatı ise İstanbul’da 12,40 TL’ye yükseldi.

Daha üç gün önce motorinin litre fiyatı 1 lira 95 kuruş zamlanmıştı!

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

13 Haziran Pazartesi gecesi yani bu gece yarısında itibaren bir zam daha geliyor!

ÜNLÜLER DE İSYANDA!

Sosyal medya fenomeni Pucca geeln zam haberine "Ama siz yine de zara’yı protesto edin, mükremin falan diye sinirden titreyin. Bunların ne önemi var di mi?" diye yazarak tepki gösterdi.

Akaryakıt fiyatlarına ünlü isimlerden de isyan sürüyor. Son olarak Demet Akalın artan benzin fiyatlarına ve gelen zamlara dair "Benzine zam nerede duracak?" diye sormuştu.

Gökhan Özoğuz da Ocak ayında attığı tweette "Ben demin 915 TL'ye bir depo motorin aldım. Artık bin TL'ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor. Rezalet" diye yazmış bu tweete Şahan Gökbakar'da "Arabada da ne içmiş kardeşim maşallah. E artık çocukların akülü arabasına binicez. İki de simit aldık mı yanımıza tamamdır" diye karşılık vermişti.

093633228-640xauto-1