Britney Spears ve Sam Asghari evleniyor! Evlilik töreninde Spears'ın davalık olduğu ailesi katılmayacak!

2000'li yıllara vurduğu damga ile üzerine geçilmeyecek tarihi bir başarıya imza atan Britney Spears yaşadığı onca zorluk ve bunalıma rağmen hala varlığını korumaya devam ediyor.

65cf0a294f0c414da4dbea83443b970c_md

Genç yaşında dünyanın görüp görebileceği en büyük şöhrete sahip olan ve bunu milenyum çağında yakalayarak tekrarı olmayacak bir tarihe kazınan Britney Spears bu şöhretin bedelini de çok ağır ödedi.

16509914096477

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Ailesi, sevgilisi, arkadaşları, menajerleri tarafından yıkım üzeri yıkıma uğrayan Britney Spears mental sağlını kaybetti. Pek çok kişi Spears'ın intihar haberini beklerken Spears yine de güçlü kalmayı başardı

Britney Spears yeniden evleniyor! 

89d186a4be9c576a5533c9bbae2e2f9f

Britney Spears nişanlısı Sam Asgari ile gizli ve ani bir törenle evleneceği iddiası ortaya atıldı. Samimi Çiftin bugün yani Perşembe günü yaklaşık 100 kişilik özel bir konuk listesinin önünde düğün yapıp evleneceği iddia edildi.

britney-spears-miskraam

Düğüne Britney Spears üzerinden büyük paralar kazanan ve şöhret olan ve kızlarının mental sağlığığnı bozan ve hala üzerinden prim sağlamaya çalışan ailesi (babası, kız kardeşi ve annesi) katılmayacak sadece Spears'ın erkek kardeşi katılacağı öğrenildi.

Peki Britney Spears'ın evleneceği Sam Asghari kimdir? Sam Asghari nereli? Sam Asghari ne iş yapıyor? Sam Asghari zengin mi?

Sam Asghari 3 Mart 1994 Tahran İran doğumludur.