CPM Productions imzalı, Bonkis dizisi ikinci sezonu için geri sayım başladı. BluTV’de yayınlanan Bonkis dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ilk sezon etkilemeyi başarmıştı. Bonkis dizisinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak merak konusu oldu.

İlk bölümü 22 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Bonkis, yönetmen koltuğunda Emre Erdoğdu’ nun oturduğu, senaryosunu Deniz Tezuysal’ ın kaleme aldıı, dram ve komedi türündeki Türk yapımı olan internet dizisidir. Komedi ve Dram türündeki Bonkis dizisi ilk sezonda oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu. İzleyiciler ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağını sabırsızlıkla bekledi.

1_1280x720-35

Bonkis Dizisi İkinci Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Emre Erdoğdu’ nun oturduğu Bonkis dizisi, hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile ilk sezonda izleyenleri kendine hayran bırakmıştı. Türkiye’nin lider yerli dijital platformu BlutTV’ de yayınlanan Bonkis dizisi, 30’ lu yaşlarda bunalımlı bir kişiliğe sahip olan Deniz ismindeki bir kadının Bonkis adındaki bir kafeyi işletmesini konu almış.

Deniz kafeye fotoğrafçılık bölümünden mezun olan Berk ve yakın arkadaşlarından biri olan Eylül’ ü de alır. Bonkis nedeni belirsiz bir şekilde yeteri kadar müşteri alamıyor. Bunun sonucunda da Deniz ekonomik sorunlar yaşamaya başlıyor. Deniz bu süreçte sevgilisinde de ayrılıyor. Öte taraftan Deniz, ailesinin de baskı yapması sonucu psikolojisi daha da kötü bir hal alıyor.  

Türkiye’nin gelenek ve görenekleri dahilinde yaşamaya çalışan kişilerin hayat ile olan mücadelesini hikaye edinen Bonkis dizisi oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmişti. CPM Productions imzalı, ilk bölümü 22 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmen koltuğuna Emre Erdoğdu’nun oturduğu, senaryosunu Deniz Tezuysal’ın kaleme aldığı, dram ve komedi türündeki Bonkis, Deniz Tezuysal – Deniz, Vildan Atasever – İlgin, Öykü Naz Altay – Eylül, Burak Sevinç – Onur, Sergen Deveci – Özberk, Cem Emüler – Kemal, Sedat Mert – Gökhan, Lale Mansur – Leyla, Nihan Aker – Melis gibi isimler dizide yer alan oyuncular ve rol aldıkları karakterlerdir.

4_1280x720-28

Bonkis İkinci Sezon için Heyecan Başladı!

CPM Productions imzalı, ilk bölümü 22 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan, senaryosunu Deniz Tezuysal’ın kaleme aldığı, dram ve komedi türündeki Türk yapımı internet dizisi. Bonkis her yaştan ve kesimden izleyicinin beğenisini toplamayı başardı.

Kahvaltıda avokado seven kişilere bonkis söylenmesinden yola çıkarak kendine konsept bir kafe oluşturan Deniz, yepyeni maceralar ile BluTV’ de yayınlanacağı ikinci sezonu sabırsızlıkla bekliyor. Geçtiğimiz sezonun çok sevilen dizisi Bonkis, ikinci sezonda ekip Bozcaada’ ya gitmeye çalışıyor. Ancak Deniz’ in bir başka hayali de var. Türkiye’de daha önce hiç yapılmamış bir iş olan ‘Feminist Pavyon’u hayata geçirmekti.

Dijital platform olan BluTV’ de yayınlanacak Bonkis, ikinci sezonun fragmanı yayınlandı. Deniz Tezuysal ile beraber Vildan Atasever, Öykü Naz Altay ve Sergen Deveci’ nin rol aldığı dizinin yeni bölümlerinde de Bonkis ekibini yine birçok serüven yaşayacak. Deniz Tezuysal’ın yazıp başrolünde de yer aldığı Bonkis, ikinci sezonunda çok daha renkli, esinleyici ve umut dolu bir hikaye ile Deniz’in “feminist pavyon” olayları izleyenleri kahkahalara boğacak harika bir sezon olacak.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

BluTv’ nin sevilen komedi dizisi Bonkis’ in ikinci sezonu, bol kahkahalı, neşeli ve yazdan kalma günlerle çok yakında izleyici ile buluşacak. Hem izleyicinin hem de oyuncu kadrosunun heyecanla beklediği Bonkis dizisinin yayınlanacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor.

Dijital platform olan BluTV’ de yayınlanacak Bonkis, maceralı, renkli ve eğlenceli ikinci sezonu 18 Ocak 2022 tarihinde izleyici ile buluşacak. İkinci sezonu izleyiciyi oldukça heyecanlandırdı.