Ekranlardaki son dizileri tutmayan Kıvanç Tatlıtuğ bu kes işi sağlama aldı! Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bir dizi için televizyon ekranlarına döneceği öğrenildi!

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Televizyon dizilerinden reytginler artık aslanın ağzında. Bir dizi bitiyor yenisi başlıyor. Fabrikasyon gibi diziler ardı ardına başlıyor final yapıyor yenisi çekiliyor. 

Reyting savaşında ayakta kalan diziler yenik düşüp tarihe gömülen kimi kaliteli kimi uyum sorunu yaşayan kimi kötü işler.. Oyuncu bolluğu da yaşanınca diziler ardı ardına geliyor, final yapıyor başka diziler hız kesmeden başlıyor. 

Bir dönemin efsane işlerinden tekrarları bile reyting rekorları kıran Aşkı Memnu dizisiyle hayatları değişen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat daha sonrasına dizi dünyasında aynı başarıyı bir daha yakalayamadı. Beren Saat hemen arkasından Famagül'ün Suçu Ne ile çıkışını sürdürdü, Kıvanç Tatlıtuğ'da Kuzey Güney ile başarısını pekiştirmişti. Ancak ikilinin daha sonra yer aldığı diziler beklenin çok altındakalarak prestijlerini yaralamıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ daha sonra Kurt Seyit ve Şura, Çarpışma gibi dizilerde yer almış ancak sonuç hüsran olmuştu. Beren Saat ise İntikam adlı diziyle ekrana gelmiş ancak dizi bir süre sonra final çanları çalmıştı. 

Bu nedenle uzun zamandır televizyon dizisinde görünmeyen ikili kurtlar sofrasına beraber girmeye karar verdi. Hala ikilinin üzerine yapışan Bihter ve Behlül karakterleri varken ikilinin bir araya geleceği haberleri büyük bir heyecan yarattı.

Televizyon ekranları yerine dijitalden yana seçim yapan ikili televizyon dünyasına ise yeniden bir arada yer alarak dönmeye karar verdi. Haberin kulislerde kulaktan kulağa yayılmasının ardından "Mekanın Sahipleri Geri Dönüyor" yorumları yapıldı..

İkilinin alacağı ücret ise merak konusu oldu. Sektörün en yüksek kaşeli iki oyuncusunu bir araya getirecek yapım şirketi ve proje hakkında detaylı bilgiler öğrenilmedi. Ancak ikilinin büyük bir ücret alacağı, dizinin pahalıya patlaaycağı ancak reklamının bol getirisi olacağı kesin..