Bizden Olur Mu? dizisi gündeme çok özel bir konu ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile giriş yaptı. Bizden Olur Mu? dizisinin konusu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ayrıca dizide oyuncu kadrosunda hangi oyuncuların yer aldığı da soruluyor.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Bizden Olur Mu? dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak. Dizinin ilk tanıtım videosu yayınlandıktan sonra heyecan daha da arttı. Bizden Olur Mu? dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan dizisinin yayın tarihi ve nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. Bizden Olur Mu? dizisi hakkında merak edilenler haberin içeriğinde yer alıyor.

2_1280x720-74

Bizden Olur Mu Dizisi Konusu Ne?

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer almaya hazırlanan Bizden Olur Mu? dizisinin tanıtım filmi yayınlandı. Yayınlanan fragmana göre Bizden Olur Mu? dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi topladı. Bizden Olur Mu? dizisinin yayınlanan fragmanından sonra izleyicinin merakı ve heyecanı daha da arttı. Dizinin yayınlanacağı gün izleyici sabırsızlanıyor.

Dijital platformda yayınlanacağı gün için hazırlanan Bizden Olur Mu? dizisi daha önce YouTube’ da 10-15 dakikalık bölümler olarak yayınlanıyordu. Ancak şimdi başka bir dijital platformda izleyici ile buluşacağı günü bekliyor. Bizden Olur Mu? dizinin konusu dizi severler tarafından oldukça beğeni topladı.

Bizden Olur Mu? dizisinin konusu, hayal kırıklığı ile dolu ilişkilerden yorulan Deniz ve Sarp karakterleri son çare olarak ilişki tavsiyesi veren kitaplarda aramaya başlar. Deniz ve Sarp birbirlerini tanımaya çalıştıkları her buluşmada kimi zaman duygusal anlar yaşar, kimi zaman güler, kimi zaman da kendilerini farklı tuhaflıkların içinde görürler. Doğal halleri ile harika bir çift olabilecekken, uydukları tavsiyeler sonucu tüm buluşmayı berbat eden ikili “biz” olmayı başarabilecek mi acaba.  Deniz ve Sarp’ ın aşk hikayesi izleyici ile buluşacak.

5_1280x720-32

Bizden Olur Mu Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Romantik komedi türündeki Bizden Olur Mu? dizisi konusu ile gündemde yer aldı. Dizi severler yayınlanan fragman ile dizinin başlayacağı günü heyecanla beklemeye başladı. Bizden Olur Mu? dizisi çok yakın bir zamanda Blu TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Blu TV’ de ekranlara gelecek olan Bizden Olur Mu? dizisi hem hikayesi ile hem de oyuncu kadrosu ile yeni sezona çok izlenenler arasında yer alarak damga vuracak gibi. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça fazla ses getirdi. Bizden Olur Mu? dizisinin oyuncu kadrosunda, Sarp Bozkurt, Deniz Işın, Berkay Tulumbacı ve Başak Gümülcinelioğlu gibi ünlü isimler yer alıyor.

Romantik komedi türündeki, Blu TV ekranlarında izleyici ile buluşacağı güne hazırlanan Bizden Olur Mu? dizisi 31 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacak. Yayınlanan tanıtım filminde yer alan video 38 saniyelik olmasına rağmen büyük heyecan yarattı.