ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova da heyecanın dozajı yükselmeye devam ediyor. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 114. bölümünde neler yaşanacak? Züleyha, evlilik teklifini kabul edecek mi? Hakan ve Abdülkerim arasında neler olacak? Fikret, Betül ile evlenecek mi? İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleriyle ilgili detaylar...

ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova da heyecanın dozajı yükselmeye devam ediyor. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 114. bölümünde neler yaşanacak? Züleyha, evlilik teklifini kabul edecek mi? Hakan ve Abdülkerim arasında neler olacak? Fikret, Betül ile evlenecek mi? İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleriyle ilgili detaylar…

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekrana geldiği ilk bölümden itibaren seyircinin kalbini çalmayı başardı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi konumunda bulunan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile dikkat çekti. Adana’da çekimleri devam eden dizi, dönem hikayesini başarılı bir şekilde ekrana yansıtır. Oyuncu kadrosundaki önemli değişikliklere rağmen reyting sıralamasında zirvede yer alan Bir Zamanlar Çukurova, başarısını taçlandırdı. Heyecanın hiç eksik olmadığı Bir Zamanlar Çukurova 114. bölümünde de aşkın en güzel yönleri işleniyor. Mehmet ile Fikret arasındaki gerilim tırmanıyor. Betül, Fikret’i elde edebilmek için hain bir plan yapıyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan Züleyha ise Mehmet’in evlilik teklifi karşısında kalbinin sesini duymaya çalışıyor. 

Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde neler oldu?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Fikret ve Züleyha arasındaki buzlar erimeye başladı. Demir’in cesedinin ortaya çıkması ve cenaze töreni, Çukurova halkının tepkisini çekti. Züleyha, Demir’in geçmişte kendisine yaptıklarını hatırlayarak sakin bir tören düzenlenmesini istemişti. Demir’in iyi bir baba olmak dışında güzel bir özelliğinin bulunmadığını düşünüyordu. Özellikle Hakan Gümüşoğlu’nun kız kardeşi Hülya’nın başına gelenleri öğrenmesi bardağı taşıran son damla olmuştu. Hakan, Abdülkerim’in oyunlarını görmezden gelmeyi tercih etmiş, lakin tedbiri de elden bırakmamıştı. Betül, Fikret’i tuzağına çekmek için hamle yapmış ve başarılı olmuştu. Mehmet Kara, Züleyha’ya evlilik teklifinde bulunarak duygularını açıkça itiraf etmişti.

Bir Zamanlar Çukurova 114. bölümünde neler olacak?

Züleyha, Mehmet’in teklifi karşısında hem şaşırmış hem de mutlu olmuştu. Lakin, acele bir karar vermek istemediği için yanıt vermemeyi tercih etmişti. Mehmet’in ilgisinin farkında olan Fikret karşısına çıkarak hesap sordu. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Betül, Abdülkerim’in de yardımı ile Fikret’i avucuna almaya çalışıyordu. Şirkette etkisiz eleman konumuna düşen Betül, her zamankinden daha tehlikeli hale gelmişti.