ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor. Merakla takip edilen Bir Zamanlar Çukurova 110. bölüm fragmanı yayınlandı. Züleyha ve Mehmet Kara arasında neler yaşanacak?

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor. Merakla takip edilen Bir Zamanlar Çukurova 110. bölüm fragmanı yayınlandı. Züleyha ve Mehmet Kara arasında neler yaşanacak? Fikret, Mehmet Kara’nın gerçek kimliğini açığa çıkaracak mı? İşte detaylar…


Bir Zamanlar Çukurova 4. sezon bölümü ile ekran yolculuğuna devam ediyor. Yenilenen oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi, Perşembe akşamlarına damga vuruyor. Murat Ünalmış’ın diziden ayrılması ile kadroya dahil olan İbrahim Çelikkol, seyirciden tam not almayı başardı. Demir’in üniversite arkadaşı ve eski ortağı olan Hakan, intikam almak için Adana’ya gelmiştir. Demir’in ani bir şekilde ortadan kaybolması planlarının bozulmasına neden olur. Fekeli’nin ölümü ile Çukurova’da yeni bir dönem başlar. Züleyha, tüm zorluklara rağmen hanımağa olarak görevlerini yerine getirmeye çalışmaktadır. Demir’in kardeşi olarak kabul ettiği Fikret ise Züleyha ve çocuklarının koruyucusu rolünü üstlenmiştir. Heyecanın bir an olsun azalmadığı Bir Zamanlar Çukurova 110. bölüm fragmanı yayınlandı. Arda arda yayınlanan üç fragmanda da farklı noktalara dikkat çekildi. 

Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde neler yaşandı?

Züleyha, Demir’in geçmişiyle ilgili önemli ve sarsıcı bilgiler edinmiştir. Hülya ile yüzleşmek için İzmir’e doğru yola çıkar. Züleyha’nın yol arkadaşı ise Mehmet Kara olur. Mehmet’in gerçek kimliğinden habersiz olan Züleyha, onunla duygularını paylaşmaktan kaçınmaz. Mehmet, kız kardeşinin başına gelen olayları Züleyha’nın duymasını istemiştir. İkili arasında beklenmedik bir yakınlaşma meydana gelir. 

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü

Züleyha, Hülya’nın yaşadığı olaylardan çok etkilenmiştir. Geçmişte kaldığına inandığı acılar yeniden ortaya çıkar. Demir’den boşanmaya karar verir. Fikret, Mehmet Kara’nın gerçek kimliğini öğrenmek için Isparta’ya gitmeyi düşünmektedir. Mehmet, Züleyha’nın masumiyeti ve iyi niyetinden etkilenmeye başlar. İntikam planını zora sokacak şekilde duyguları ağır basmaktadır. Demir’in yokluğunda şirketi yönetmeye çalışan Züleyha, büyük bir kayıp yaşayacaktır.