ATV ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova için tehlike çanları çalıyor. Es film imzalı Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi bir Zamanlar Çukurova finale götürecek gibi görünüyor.

Perşembe günleri ekranlarda reyting savaşı kızıştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi Camdaki Kız sonrası bir de Barbaroslar dizisinde darbe yemesiyle birlikte finale gidiyor gibi görünüyor.

Beklenen olmadı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonunda büyük fırtınalar estireceği bekleniyordu. Ancak Barbaroslar dizisi adeta Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sonu olacak.

İbrahim Çelikkol fırtınası esmedi!

Özellikle de hikayeye yeni katılan İbrahim Çelikkol fırtınası herkesi etkilemesi bekleniyordu.  Atv’nin fenomen dizisinde ilk 3 sezon oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Ancak 3 başrol oyuncusu ve birçok da yan karakter diziden ayrıldı. Bu ayrılıklardan sonrasında İbrahim Çelikkol’un gelişi her şeyi değiştirmesi bekleniyordu ancak olmadı.

Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin öne çıkacağı dizinin üçüncü sezon final bölümünde Demir’i gölge şeklinde takip eden gizli saklı düşmana karşı bütün Çukurova seferber olmuştu. Küçük Leyla’yı alıkoyan, değirmenleri yakıp tırları kaçıran eşkıyayı Fikret’le beraber aramaya koyulan Demir’in konağı yangın yerine dönmüş, yaşanmış olan hengamede Demir ortadan kaybolmuştu. Demir ölecek ve Murat Ünalmış karakteride böylelikle diziden ayrılacak.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

 İbrahim Çelikkol’un yer almış olduğu dizinin dördüncü sezonundan ilk sahneler yayınlandı. atv’den meydana getirilen duyuruda 9 Eylül Perşembe akşamı 103. bölümün seyircilerle buluşan dizi yeni takviyeler yapmaya hazırlanıyor.

Çukurova da neler oluyor!

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol,   Adana Çukurova’ya iş ve toplum dünyasına süratli bir giriş yapacağı ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakteriyle dahil olacak.

Ekranda olduğu üç sezon boyunca zirvesinden inmeyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’da yaşam vereceği Hakan Gümüşoğlu için çalışmalarını sürdüren  İbrahim Çelikkol, gizemli, karizmatik ve adaletli bir İzmirli olarak Adana coğrafyasında uzun senelerdir idame eden birçok hikayenin arasında yerini alacak.

İhtiraslı, savaşçı, gözü pek kişiliğiyle öne çıkan Hakan Gümüşoğlu, Çukurova’daki pek oldukça ismin tam tersi, bütün zenginliğini kendisi sağlamış bir işadamı. İzmir’de süregelen yaşamı, üniversite  yıllarında Berlin’de bir ara Demir Yaman ile kesişmiş. Uzun yıllar  sonra  Demir’le üniversite yıllarına uzanan bağları ile hikayenin karanlıkta kalmış düğümlerini çözerek Çukurova’nın altını üzerine getirecek.