Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 sezonda 3 başrol oyuncusunun ayrılığına sahne oldu.

Uzun süredir dizi hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova,  ATV ekranlarının olmazsa olmaz dizilerinden  biri haline geldi. Bir zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncularından Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış arka arkaya  bir zamanlar Çukurova dizisinin veda etti. Dördüncü sezonu bambaşka bir öykü ile  başlayan dizide  bir ayrılık daha gerçekleşti.

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde dört başrol oyuncusu da yapımdan ayrılmış oldu.  Son dizi çekimlerine katılan Kerem Alışık, Adana’dan İstanbul’a döndü. Dizi 5 başrol oyuncusu ile başlamıştı. Dizi kadrosunda sadece  güzel oyuncu, Hilal Altınbilek hikayede yer almaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonunda ise, geçen sezon final yapan  Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol diziye dahil oldu. Dizi kadrosuna dahil olan ikinci bir isim ise  Erkan Bektaş olduğu  öğrenildi. Yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile Erkan Bektaş ikilisi diziye katıldı ve  böylelikle dizi senaryosundan bazı değişiklikler meydana geldi. Geçtiğimiz bölümde Hande Soral’ın Bir Zamanlar Çukurova dizisinden  ayrılmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova da Fekeli karakterinin de gelecek haftalarda vedasına tanık olacaksınız.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Fekeli karakterinin ölümü hayranlarını oldukça üzecek. Nasıl bir ölüm gerçekleşeceği ise merakla bekleniyor. Dizinin fanatikleri Fekeli’nin de ayrılacak olması sebebiyle oldukca üzüntülü.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin takipçilerin sosyal medyada bu duruma tepkili. İzleyiciler,  diziye  sürekli veda eden başrol oyuncuları ve değişiklik gösteren  senaryo karşı sosyal medyada  tepkilerini dile getirdi. Ayrıca sosyal medyada Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerinin yaptığı  Tahminlere göre,  Fekeli karakterinin diziden ayrılması dizinin  reytinglerini düşüreceği yönünde tahminler mevcut.