ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yenilenen senaryosu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Heyecanla takip edilen Bir Zamanlar Çukurova 115. bölümünde neler yaşanacak? Fikret ve Mehmet arasındaki gerilimin sonuçları neler olacak? Fikret ve Betül evlenecek mi? İşte detaylar...

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yenilenen senaryosu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Heyecanla takip edilen Bir Zamanlar Çukurova 115. bölümünde neler yaşanacak? Fikret ve Mehmet arasındaki gerilimin sonuçları neler olacak? Züleyha kimi tercih edecek? İşte detaylar…

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Aşk, intikam ve fedakarlık temalarının başarılı bir şekilde işlendiği dizi seyirciden tam not alıyor. Sezonun ilk bölümlerinde reyting oranlarının düştüğü görülmüştü. Özellikle Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir karakterinin ortadan kaybolmasına seyirci tepki göstermişti. Fikret Fekeli ve Mehmet Kara karakterinin benimsenmediği iddia edilmiş, Bir Zamanlar Çukurova için erken final kararı alınacağı gündeme taşınmıştı. Lakin, güçlü bir senarist ekibine sahip olan dizi kısa süre içerisinde toparlanmayı başardı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yepyeni bir dönemin kapıları açıldı. Demir’in cesedinin ortaya çıkması ile Züleyha özgür bir kadın haline geldi. Mehmet Kara ve Fikret arasındaki gerilimde en iyi şekilde işlendi. Betül ve Şermin ikilisinin Yamanların servetini ele geçirme mücadelesi seyirciye aktarıldı. Heyecanın hiç eksik olmadığı Bir Zamanlar Çukurova 115. bölüm fragmanları milyonlarca kişi tarafından izlendi.

images (1)

Bir Zamanlar Çukurova 115. bölümündeki sürpriz gelişmeler

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Demir’den intikam almak için Çukurova’ya gelen Hakan Gümüşoğlu adım adım planını hayata geçirmeye başlamıştı. Kız kardeşi Hülya’nın başına gelenleri öğrenmesi ile öfkesi daha da artmıştı. Lakin, bu esnada hiç beklemediği duyguları ile yüzleşmek zorunda kaldı. Züleyha’nın ne kadar masum ve iyi yürekli bir kadın olduğunu fark eden Hakan, ona aşık oldu. Hakan’ın aşkı tüm dengelerin bozulmasına neden olacaktı. Züleyha’ya evlilik teklifinde bulunan Hakan, aşkı için mücadele etme yolunu seçti. Tek sorun sevdiği kadına hem kimliği hem de niyetiyle ilgili yalan söylemiş olmasıydı. 

Züleyha Son Kararı Verecek

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde Mehmet ve Fikret arasındaki mücadelenin fiziksel bir boyuta ulaştığını göreceğiz. Fikret, Betül ile evlenmek istemediğini herkese açıklamak isteyecek. Lütfiye’nin tüm çabalarına rağmen geri adım atmayacak. Betül artık daha tehlikeli hale gelecek. Mehmet’in uyuşturucu ticareti yaptığını düşünen Fikret, Züleyha’nın karşısına kanıtlarla çıkmak için risk alacak.