Atv ekranında perşembe akşamları izleyiciler ile  buluşmaya devam eden, Bir Zamanlar Çukurova dizisi artık ayrılıklarla anılan bir kadro olma yolunda ilerliyor.

İlk 3 sezonu başarı ile devam ettiren dizinin kadrosundan ayrılan isimlere bir yenisi daha ekleniyor.  Dizinin 103. kısmı geçen hafta yayınlanmış ve dördüncü sezon  başlamıştı. Başrollerinde, İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın da ekibine dahil olduğu diziden ayrılan oyuncular ise son dönemde sık sık gündeme gelmeye başlamıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, her sezon reytinglerine reyting katarak büyük başarılara imza atıyor. Yeni sezonda farklı hikayelere sahnelene olacak olan dizi için izleyiciler oldukça heyecanlı.  Yeni sezon için sayılı günler kaldı. İzleyiciler yeni sezonda olucak olaylar için oldukça meraklı.

Başarılı oyuncu, Vahide Perçin ile süregelen bu ayrılık dalgasına sonrasında Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal, Melike İpek Yalova ve en son da Murat Ünalmış katılmıştı.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Dördüncü sezonuna sert bir değişim yaşayan, hikayesiyle de seyircilerini yeniden etkilemeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde  bir ayrılık kararı daha  çıktı.

Dizinin 16 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümü ile yeni sezonu başlayacak. Dizinin hayranları  104. yeni bölümünde bir cenaze sahnesi daha izleyeceksiniz. Birçok seyirci bu oyuncunun Ümit karakteri olduğunu tahmin ediyor. Hande Soral’ın canlandırdığı Ümit, geçen sezon hikayeye dahil olmuştu. Sezona dahil olması ile birlikte dizide farklı bir gidişat izlendi.

Başarılı oyuncu Soral, diziye devam etmemesinin sebebi ise  eşi oyuncu İsmail Demirci ile bir defa daha ayrı düşmemek adına diziden ayrılmak istedi. Senaristler de yeni sezon olan, dördüncü sezonun başlangıcında Ümit karakterinin vedasını yazdı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3-4 bölüm sonrasında Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık’ın da bu ayrılıklara eklenmesi bekleniyor.