Ekranların fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona hızlı bir giriş yapmayı başardı. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 111. bölümünde neler olacak? Hakan, Züleyha’yı kurtarmayı başaracak mı? Abdülkadir ve Betül’ün yeni planı ne olacak? Betül neden öfke krizine giriyor? İşte detaylar...


Ekranların fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona hızlı bir giriş yapmayı başardı. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 111. bölümünde neler olacak? Hakan, Züleyha’yı kurtarmayı başaracak mı? Abdülkadir ve Betül’ün yeni planı ne olacak? Betül neden öfke krizine giriyor? İşte detaylar…

ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova yenilenen oyuncu kadrosu ile seyirciden tam not almaya devam ediyor. 4. sezon bölümleri ile nefes kesmeyi başaran dizide aşk, ihanet ve aile bağları temaları işleniyor. İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek’in başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri Adana’da gerçekleştiriliyor. Başrol oyuncusu Murat Ünalmış’ın ani bir kararla diziden ayrılması senaryoda da önemli değişiklikler yapılmasına neden oldu. Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un diziye transfer olması hikayenin yeniden canlanmasını sağladı. Heyecanın hiç eksik olmadığı Bir Zamanlar Çukurova 111. bölümü ile ekran yolculuğuna devam edecek. Birbiri ardına yayınlanan fragmanlar sayesinde yeni bölümle ilgili önemli ipuçları paylaşıldı. 

birzamanlarcukurova-111a

Hakan, Züleyha’ya aşık oluyor

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde Hakan’ın duygularını itiraf ettiği anlara şahitlik edeceğiz. Hakan, Züleyha’yı yakından tanımaya başladığı andan itibaren ona karşı sempati beslemeye başlamıştı. Özellikle kız kardeşi Hülya’yı ziyaret ettikleri anlarda sempatisi şefkate dönüştü. Demir’in Züleyha’nın da hayatını kararttığına inanıyordu. Züleyha’nın güzel ve iyi yürekli bir kadın olmasından etkilenen Hakan, hayatında ilk kez aşk ateşine düşmüştü. Abdülkadire uyarıda bulunarak Züleyha’dan uzak durmasını istedi. Züleyha’da Hakan’a karşı duygusal yakınlık içerisindeydi.

ibrahimcelikkol-birzamanlarcukurova-1

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Züleyha hapishaneden nasıl kurtulacak?

Ümit’in ölümüyle ilgili sır perdesi aralanmaya başladı. Hakan, Abdülkadir’e giderek silahı kendisine teslim etmesini istedi. Ümit’in ölümü ile Züleyha’nın suçlanmasını sağlayacak tek delil silahtı. Hakan, Züleyha’yı korumak için gözünü karattı. Abdülkadir’in tüm öfkesini üzerine çekmeye razı oldu. Öte yandan konakta yaşanan kaza herkesi derinden etkiledi. Leyla’nın balkondan düşmesi sonucu Züleyha sinir krizi geçirdi. Fikret, ailenin lideri olarak tüm sorumluluğu üstlendi. Züleyha’ya karşı farklı duygular besleyen Fikret, Mehmet’i ailesinden uzak tutmanın yollarını arıyordu. Züleyha, Ümit’in ölümünden dolayı şüpheli olarak görülüyordu. Betül, şirketin kontrolünü ele geçireceğini düşünmeye başlamıştı. Lakin, olaylar beklediği gibi ilerlemeyecekti.