FOX TV’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı 3. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Bir Peri Masalı yeni bölümünde Zeynep zor anlar yaşadı. Zeynep, Alp ile anlaşma sağladı mı? Zeynep’in babası ne yapacak? İşte detaylar…

Sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Bir Peri Masalı yeni bölümleri ile ekran yolculuğuna devam ediyor. Romantik komedi türünün başarılı bir örneği olan dizinin başrollerinde Alina Boz ve Taro Emir Tekin yer alıyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran Bir Peri Masalı 3. bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Zeynep’in sakladığı sırların bir bir açığa çıkmaya başladığı görüldü. Köksal ailesi ile yakın ilişkiler kurmayı başaran Zeynep ya da Melis, hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Onur’un ilgisini çektiğinin farkındadır. Onur, nişanlanmış olsa bile halen bir umut olduğunu düşünmektedir. Köksal konağında düzenlenen partide her şey yolunda giderken bir anda Alp ortaya çıkar. Alp’i karşısında gören Zeynep çok şaşırır ve paniğe kapılır. Zeynep’in imdadına ise Merih yetişecektir. Zeynep ve Alp yüzleşmesinde gergin anlar yaşanır. Alp, Zeynep’in planını hemen çözer. Bir an önce parayı geri ödemesi için tehditte bulunmaktan kaçınmaz. Zeynep ve Merih yeni bir plan yapmak zorunda kalacaktır. 

s-222317962e39f66b9aa630aab43896df9e131969

Bir Peri Masalı yeni bölümünde Zeynep ve Onur

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Onur ve Bige’nin nişanlanması ile büyük bir yıkıma uğrayan Zeynep, yeni çıkış yolları aramaktadır. Onur’un Zeynep’e olan ilgisi artmaya devam ederken Harika’nın da yeni planları vardır. Bige ve Onur’un evlenmesini engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Köksal ailesinin liderlik koltuğuna Hamit’ten sonra Onur’un geçmesini engellemeye kararlıdır. Zeynep tam Alp ile olan sorunu çözüme kavuşturmaya hazırlanırken; bir anda babası ortaya çıkar. Samet’in kızının peşini bırakmaya niyeti yoktur. Zeynep, giderek köşeye sıkışırken imdadına Harika ve Neslihan yetişecektir.