Diziler birer birer ekranlara veda ediyor. Yaşanan son dakika gelişmesine göre bir dizinin daha biteceği ifade ediliyor. Dizinin bitmesine ise sadece bir bölüm kaldığı söyleniyor.

Söz konusu dizi bir bölümden sonra ne yazık ki ekranlara ve seyircilere veda edecek. Dizi ile ilgili ortaya çıkan haberin detayları yazıda yer alıyor. 2022 yılı yarılanırken sezonda yer alan dizilerde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizi gündeminde yer alan flaş gelişmeye göre ise bir dizi daha sona eriyor. Son bir bölümü kalan dizi de ekranlara veda eden diziler arasına girecek.

Süper Dizi Sona Eriyor Geriye Son Bir Bölüm Kaldı

Yeni sezonda yayında olacak diziler sezon finali yapmaya hazırlarken sonu gelen dizilerde final kararı alıyor. Yeni dönemde ise birçok dizi yine kaldığı yerden devam edecek. Ancak süper olarak görülen bir dizinin sona ereceği ve finale ise sadece bir bölüm kaldığı söyleniyor. İzleyiciler yeni sezonda bu diziden mahrum kalacaklar. Artık yolun sonuna gelen dizilerde birer birer belirlenmeye başladı. Ekranların en sevilen dizileri yeni sezonda devam edecekken bazı diziler ise final bölümüyle sona erecek. Yaşanan bu son dakika dizi haberi ise dizinin hayranlarını bir hayli üzecek gibi görünüyor. Dizinin finaline ise sadece bir bölüm kaldığı söyleniyor.

Döneme Damga Vuran Dizide Sona Gelindi

ATV ekranlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan ve reytinglerde patlama yaşayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde adım adım finale gidiliyor. Başarılı isimlerin rol aldığı ve toplamda dört sezondur devam eden dizide yolun sonu görünmeye başladı. Ortaya çıkan son dakika haberlerde ise ATV fenomeni olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin perşembe akşamı final yapacağı belirtiliyor. 16 Haziran Perşembe akşamı dizi son ve final bölümü ile ekranlara gelecek. Bu bölüm ise dizinin son bölümü olacak. Şahane bir final bölümüyle ekrana ve izleyicilere veda edecek olan dizi bu bölümüyle yine milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. 

Fırtınalar Estiren Dizi Final Yapacak

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

ATV ekranlarında fırtınalar estiren ve reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezon final yapacak. İzleyiciler ise bu durumdan pek memnun kalmadılar. Ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi önümüzde ki hafta Perşembe akşamı final bölümü ile ekranlarda olacak. Heyecan ve macera dolu içerikleri ile seyircileri mest eden dizi de sezona veda edecek olan diziler kervanına da katılmış olacak. Dizi için son bir bölüm kaldı. Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkolun başrolde yer aldığı dizi final bölümü ile son kez ekranlarda olacak. Final bölümünde ise çok çarpıcı gelişmelerin yaşanacağı iddia ediliyor. Muhteşem finalle dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Efsane Dizinin Finaline Bir Bölüm Kaldı

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük ses getiren efsane dizi Bir Zamanlar Çukurova’ da final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin bitmesine ise yalnızca son bir bölüm kaldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi toplamda dört sezondur devam ediyordu. ATV ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden olan dizi perşembe akşamı yayınlanacak olan final bölümü ile ekranlara veda edecek. Reytinglerde zirve yapan dizi hikâyesi ile de dikkat çekmeyi başarmıştı. Ancak yapımcılar dizi ile ilgili final kararı aldılar. Alınan  bu karar neticesinde ise Bir Zamanlar Çukurova 16 Haziran perşembe akşamı son bölümü ile finale gidecek. Final bölümü ise yine nefeslerin tutulmasına neden olacak.