Amerikalı milyarder Bill Gates ve Melinda Gates'in kızı Jennifer’ın kiminle evlendiği merak konusu oldu. Nayel Nassar nereli ve ne iş yapıyor gibi sorular oldukça merak konusu oldu.

Microsoft'un kurucusu ünlü milyarder Bill Gates ve Melinda Gates’in kızı Jennifer Mısırlı Müslüman Nayel Nassar ile evlendi. Melinda Gates ve Nayel Nassar cifti, düğün öncesi Müslüman olan Nassar için imam nikahı kıydı.

2-1

Mısırlı Müslüman Nayel Nassar ile Bill Gates’in Kızı Melinda Gates’e imam Nikahı

Amerikalı milyarder Bill Gates ve 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ağustos ayında bitiren Melinda Gates’in 25 yaşındaki kızı Jennifer Katharine Gates 30 yaşındaki profesyonel at binicisi olan Nayel Nassar ile nikah masasına oturdu.

Düğün öncesi Amerikalı milyarder Bill Gates’in kızı Jennifer ve profesyonel at binicisi olan Nayel Nassar, Cuma akşamı New York'un North Salem’ da bulunan 16 milyon dolar değerindeki çiftlik evinde, Müslüman, Mısırlı jokey olan Nassar için imam nikahı da kıyıldı. Bill Gates’in kızı Jennifer ve profesyonel at binicisi olan damat Nayel Nassar, bir gün sonra da Bill Gates'in malikânesinde kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla hazırlanan törende evlendi.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

1-5

Peki Nayel Nassar Kimdir? Nerelidir?

30 yaşındaki profesyonel at binicisi olan Nayel Nassar ve Microsoft’un kurucusu olan Bill Gates’in kızı Jennifer geçtiğimiz Cuma günü Bill Gates'in malikânesinde görkemli bir tören ile dünya evine girdi. Çift düğünden bir gün önce de damadın Müslüman olmasından kaynaklı imam nikahı kıymıştı.

Profesyonel at binicisi olan Nayel Nassal 21 Ocak 1991 tarihinde Chicago'da doğup büyümüştür. Mısırlı bir Amerikalı olan Nayel Nassal profesyonel binicidir. Amerikalı milyarder Bill Gates’in kızı Jennifer ile evlenen profesyonel at binicisi Nayel Nassal, instegram sayfasında birçok kez, çocuk yaştan beri atlı olduğunu söylemekten ve her zaman gurur duyduğuna sık sık dile getirmiştir.