Ünlü şarkıcı Hadise’ye evlilik teklifinde bulunurken 3 milyon TL değerinde bir yüzük takan iş insanı Mehmet Dinçerler, nişanda da kesenin ağzını açtı. Dinçerler ailesi Hadise’ye bir de pırlanta kolye takmış. Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye taktığı bilekliğin fiyatı dudak uçuklatacak cinsten. İşte merak edilenler…

Başarılı popçu Hadise, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler’den geçtiğimiz haftalarda evlilik teklifi almıştı. İş insanı Mehmet Dinçerler, ailesi ile beraber kız istemeye sevgilisi Hadise’nin ailesine ziyarete gitmişti. Geçtiğimiz günlerde evliliğe ilk adımı atan ünlü popçu Hadise, nişan öncesinde tüm çalışanlarına gizlilik sözleşmesi imzalattı. Dinçerler’in ünlü popçu Hadise’ye taktığı pırlanta bilekliğin fiyatı dudak uçuklattı.

2_1280x720-77

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Bileziğin Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Ünlü popçu Hadise’ye evlilik teklifinde 3 milyon TL değerinde yüzük takan damat Mehmet Dinçerler nişanda da kesenin ağzını açtı. Evlilik teklifi ile gündeme gelen Mehmet Dinçerler bu defa da pırlanta bileklik ile gündeme geldi. Öte taraftan nişan öncesi tüm çalışanlarına gizlilik antlaşması imzalayan Hadise’nin nişan detayları merak konusu oldu.

Güzel popçu Hadise bir süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşıyor. Hadise evlilik teklifini sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurmuştu. Ünlü şarkıcının paylaştığı video saniyeler içinde binlerce kişi tarafından beğenildi. Beğeni yağmuruna yakalanan videonun altında bölümümüz başladı notu ekleyen Hadise’nin parmağındaki yüz de dikkatlerden kaçmamıştı. Ünlü popçunun hayranları yüzüğün fiyatını merak etmişti. Hadise’nin yüzüğü Marisa Perry marka olup 3 milyon TL değerindeydi. Damat’ın nişanda Hadise’ye ne taktığı en çok merak edilenler arasında yer aldı.

3_1280x720-75

Hadise’nin Pırlanta Bilekliği Servet Değerinde!

36 yaşındaki ünlü popçu Hadise son zamanlarda iş hayatının yanında aşk hayatı ile de gündemde yer almaya devam ediyor. Aradığı aşkı sonunda bulan başarılı popçu evlilik yolunda ki ilk adımı attı. Güzel popçu Hadise geçtiğimiz aylarda dünyada ünlü kahve markasının CEO’su Mehmet Dinçerler’den evlilik teklifi almıştı.

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler geçtiğimiz gün nişan merasimi yaptılar. Dinlerler ailesi hiçbir detayı kaçırmadan bütün gelenek ve görenekleri yerine getirmeye dikkat etti. Bu merasim için güzel popçu Hadise’nin annesi de Belçika’dan İstanbul’a gelmişti. Nişan merasimini gizli tutmaya çalışan güzel popçu Hadise çalışanları ile gizlilik anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre evliliğe kadar hiçbir çalışan kendi sosyal medya hesabından herhangi bir fotoğraf paylaşmayacak. Bu kuralları ihlal edenlere Hadise dava açabilecek. Bu sayede güzel popçu Hadise’nin nişan merasiminden herhangi bir paylaşım yapılmadı.

Güzel popçu Hadise’ye evlilik teklifinde 3 milyon TL değerinde yüzük takan Mehmet Dinçerler şimdi de nişanda taktığı bileklik ile gündeme bomba gibi düştü. İş insanı Mehmet Dinçerler ile ailesi, ünlü popçu Hadise’ye bu defa 75 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 100 bin TL değerinde pırlanta bir bilezik taktığı iddia edildi. Öte taraftan Dinçerler ailesinin bir de pırlanta kolye taktığı güzel popçu Hadise’ye milyonluk gelin dedirtti.