Beyaz Tv'de bu sefer artık dalga mı geçiyorsunuz siz dedirtti! Bilal Özcan adlı yorumcu tv ekranlarında dün 16M otobüsünde bir kadının bacaklarını çeken ve bunu itiraf eden tacizciyi savundu ortalık karıştı!

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Beyaz Tv bu sefer konuşulmak için iyice sınırı aştı yorumları yapıldı! Zamanında yanlış yere çekilebilir denilen cümleleri nedeniyle usta isimlerin kariyeri biterken artık tvlerde ne kadar rezilce konuşursan o kadar yerin sağlamlaşıyor.

Dün 16M hat otobüsünde yaşını başını almış bir kişi yan koltukta oturan gayet ustruplu giyinen bir kadının bacaklarının fotoğrafını çekti. Bunu fark eden yolcular duruma müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasından sosyal medyada verildi. 

Beyaz Tv'de bu haber verilirlen yorumcu olarak oturan Bilal Özcan açıklamaları ile zaten bu konuda sınıra dayanan insanları adeta delirtti...

Genç kızlar ve kadınlarımız sokaklarda sürekli tacize, tecavüze, şiddete uğrarken programda suçunu da kabul edip "2 çocuğum var çekmeyin özür dilerim valla" diyen adamı tv ekranlarında aynı şekilde yaşını başını almış bir adam savundu yorumları yapıldı.

Bilal Özcan adlı yorumcu programda "Gözün gördüğü her şeyin fotoğraafı çekilir. Güzle bulmuş çekebilir. İyi niyetli çekmiş" diyerek pes dedirtti! Bilal Özcan adlı kişi daha dün Gülşen'in kıyafetlerini ahlak diyerek yerden yere vurduğu hatırlatıldı.

Programdaki kadın yorumcular "Bacağını çekmiş bacağını" yorumu yaparak Özcan'a tepki gösterdi. Sosyal medyada "Karımızın kızımızın fotoğraflarını sapıklık için izinsiz çeken adamları savunmak artık pes ya" yorumları yapıldı.