Youtube camiasının sevilen ve bilinen iki başarılı ismi olan Betül Çakmak ve Alper Rende'nin evlenmesi beklenirken çiftten ayrılık iddiası geldi. Bir süredir birlikte fotoğraf ve video paylaşımı yapmayan Betül Çakmak ve Alper Rende'nin neden birbirlerini paylaşmadıkları merak edildi. Betül Çakmak'ın başka evde paylaşım yapmasıyla Betül Çakmak ve Alper Rende ayrıldı mı sorusu gündeme geldi. Alper Rende ve sevgilisi Betül ayrıldı mı? Alper Rende ve Betül neden ayrıldı?

Gün geçmiyor ki ne ünlüler camiasında ne de bloggerlar camiasında olaysız bir gün olsun. Ünlülerden ayrılık haberleri arka arkaya geliyorken bir yandan da bloggerlardan ayrılık haberleri gelmeye başladı. Çok sevilen ve büyük kitlelere hitap eden Alper Rende ve sevgilisi Betül Çakmak'ın ayrıldığı iddia edildi. Sadece iddia edilmekle kalmadı bir de takipçileri tarafından çeşitli kanıtlar öne sürüldü. Ayrılık iddialarına bir açıklama yapmayan çiftin ayrıldığı kesin gibi. Peki, Betül Çakmak ve Alper Rende ayrıldı mı?

Henüz çok genç olan ve enerjileri oldukça yüksek olan sosyal medya fenomenlerinden Alper Rende ve Betül Çakmak uzun süredir birlikte aşk yaşıyorlar. Lise yıllarında dershanede tanışan ve sevgili olan Alper Rende ve Betül Çakmak'ın evlenmeleri için gün sayılıyor. Geçtiğimiz sene Alper Rende, kız arkadaşı Betül'e evlenme teklifi etmişti. Üstelik 1 değil tam 4 kere evlenme teklifi eden Alper Rende, Betül Çakmak'tan evet cevabını da aldı.

Evlenmeleri beklenen Betül Çakmak ve Alper Rende'den bir türlü evlilik ve düğün haberi gelmedi. Birlikte yaşayan çift, yeni ev tutup evi istedikleri gibi baştan aşağı değiştirip dekore ettiler. Alper Rende ve Betül Çakmak'ın yeni ev turu videosu da oldukça beğenilip izlenmişti. Alper Rende ve Betül Çakmak'tan evlilik haberini bırakın birlikte fotoğraf paylaşımı bile gelmiyor. Alper Rende ve Betül Çakmak'ın ayrıldığı da Betül Çakmak'ın yapmış olduğu story ve post paylaşımlarından belli oldu. Peki, Alper Rende ve sevgili Betül Çakmak ayrıldı mı? Betül Çakmak ve Alper Rende neden ayrıldı?

kako-ki1WHeMSWqKW714A

Betül Çakmak ve Alper Rende Ayrıldı Mı?

Yıllardır Youtube adlı video platformuna içerik üreten Alper Rende ve sevgilisi Betül Çakmak ile ilgili pek çok merak edilen soru var. Oldukça genç ve başarılı olan Alper Rende ve Betül Çakmak'ın eskiden sık sık paylaşım yaptığı bilinirdi. Şimdilerde sözde aynı evde yaşasalar da özel günlerinde bile birbirleriyle paylaşım yapmıyor ve etiketlemiyorlar.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Betül Çakmak ve Alper Rende'nin ayrıldığı iddia edildi. Alper Rende ve sevgilisi Betül Çakmak'tan ayrılık ile ilgili açıklama gelmiyor. Ayrılık konularına sessiz kalmayı seçen Alper ve Betül'ün ayrılık haberleri ise gündeme dolaşıyor. Alper ve Betül'ün yakın takipçileri konuya el attı. Alper ve Betül'ün ayrıldıklarını kanıtlayan açıklarını yakaladı ve sosyal medyadan paylaştı. Gelin birlikte Alper Rende ve Betül Çakmak ayrıldı mı, neden ayrıldı bakalım.

kako-SReQF9oJ0e4COhrK

Youtuber Alper Rende ve Sevgilisi Betül Çakmak Ayrıldı Mı?

Ünlü sosyal medya fenomenleri Alper Rende ve sevgilisi Betül Çakmak'ın aşkları pek çok kişiye örnek ve ilhamdı. Alper Rende ve Betül Çakmak'ın ilişkisi çoğu kişi tarafından oldukça sevilip yakından takip ediliyordu. Ancak uzun bir süredir birbirleriyle paylaşım yapmayan Alper Rende ve Betül Çakmak'ın ayrıldığı iddia edildi. Alper ve Betül'ün hakkındaki ayrılık iddiaları doğru olduğunu kanıtladı. Hem Alper Rende'nin hem Betül'ün birbirleriyle fotorğaf paylaşmaması, arkadaşlarıyla tatile gidip takılmaları ayrılık ile ilgili ilk kıvılcımı verdi.

Alper Rende'nin Kaçış adlı galasına gelen Betül Çakmak, nişanlısı Alper Rende ile bir tane bile baş başa fotoğraf paylaşıp Alper'i kutlamadı. Sadece arkadaşları ve toplu ekip fotorğafı paylaşan Betül Çakmak, sık sık kendi fotoğraflarını paylaşmayı da ihmal etmedi. Betül Çakmak'ın son olarak instagram hesabından başka bir evde günaydın hikayesi ve yoga fotoğrafı, ikilinin ayrıldıklarını doğruladı. Birlikte yaşayan Alper Rende ve Betül Çakmak evlerini ayırdı ve ayrıldı.

kako-AUfg33qPeWRGPnft

Betül Çakmak instagram hesabı: @betulcakmaak https://www.instagram.com/betulcakmaak/?hl=tr

Alper Rende instagram hesabı: @alperrende https://www.instagram.com/alperrende/?hl=tr