Best Model yarışmasında skandal! Finalistlerden Elmas Yılmaz dereceye girmek için erkek adaylara Erkan Özarman'a masaj mesajı geldi daha sonrasında da finalde görüşürüz tehdidi yapıldı dedi!

Geçtiğimiz aylarda final seçmelerinde erkek modelleri oturtma köle şeklinde oturtmaları ile gündem olan Best Model yarışması için skandal bir iddia daha!

Best Model finalistlerinden Elmaz Yılmaz katıldığı programda yarışmayla ilgili skandal iddialar ortaya attı!  Elmaz Yılmaz katıldığı canlı yayında "Organizasyonda görevli bir kişi bize mesaj attı Erkan Özarman’a masaj yapmak isteyen var mı? diye.. Ahlaksız teklifi kabul etmeyince, dereceye bile giremedik" dedi.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

TV8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa canlı yayınına Best Model finalistlerinden Elmas Yılmaz katıldı. Elmaz Yılmaz yarışmada "Best Smile" güzeli seçilmişti.

Elmas Yılmaz yarışmayla iligli olarak çarpıcı iddialar ortaya attı. Elmas Yılmaz yarışmanın birincisinin önceden belli olduğunu anlattı..

Elmas Yılmaz programda şunları söyledi;

"Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı.

Yarışmaya katılım parası 200 TL ödedik. Tüm masrafları kendimiz yaptık. Bu süreçte 5-6 bin TL harcadım. Best Smile seçilince çok ağladım.

13465569-728xauto

Çocuklara özel tutmuş. Erkan Özerman'a masaj yapmak isteyen var mı diye mesaj atmışlar. Kayıtları var. Erkek modellere mesajlar atılmış. Mesajda 'Otelde Erkan beyle ya da bende kalırsın' yazmışlar. Bu çocuk kabul etmemiş çocuğa 'Ben sana yarışmada gösteririm' yazmışlar" iddiasında bulundu. 

Bunu üzerine canlı yayına bağlanan Aydın Güler ise "Elmaz birinci olmak için araya bir sürü kişi kattı. Yalan söylüyor. Çıkar o zaman o ödülü" diyince Elmaz Yılmaz üzerindeki Best Model nişanını yırtıp söküp atarak "İstemiyorum sizin yarışmanız batsın" dedi.

640xauto

Canlı yayına katılan bir diğer isim Barış Arslan ise Elmas Yılmaz'ı doğruladı ve "Bu yarışmada aynı kişilere bir çok ödül verildi. Anlatılan her şey doğru. Erkek adaylara Erkan Özerman ile aynı odada kalması söylendi." dedi!