Best Model Türkiye ile ilgili iddialarda ikinci perde! Bugünde erkek finalistler canlı yayında bomba iddialarda bulundu! Erkan Özerman ne diyecek?

Best Model Of Türkiye yarışması ile ilgili skandal iddialarda bugünde erkek finalistler canlı yayına çıktı!

Best Model Türkiye ile ilgili skandal iddialar devam ediyor. Erkan Özerman'a dair yıllardır konuşulan iddialar bu sefer canlı yayında erkek finalistlerden yüksek sesle geldi.

TV8'de Müge ile Gülşen'in programının bugünki konukları da Best Model Turkey 2021 erkek finalistleri oldu. Erkekn adaylardan Oğuzhan Dalsızb programda Erkan Özerman ile ilgili olara şu skandal iddiaları dile getirdi;

"ŞÖHRET OLMAK İSTİYORSAN CİNSİYETİN OLMAYACAK DEDİ"

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

60e8061286b2441944b89817

"Erkan Bey bu şekilde yanıma geldi kolumdan tuutu şöhret olmak istiyor musun Oğuzhan dedi. Tabii ki dedim Erkan Bey herkes gibi bu da benim ortak bir hayalim dedim. O zaman cinsiyetin olmayacak bekleme burada boşuna ilerleyemeyeceksin dedi ama bana bir masaj yap yakın olalım dedi.

Erkan özerman ile ilgili gidip gelme saatlerim ofisinde olduğum hatta oradan korkudan yani ailemdeki kişilerin konum atmalırım.. Su içemiyordum mesela, içine bir şey mi atar, klimanın altında terliyordum korkuyordum.. Köleyiz orda normalde tek ayağımızın üzerinde duruyorduk orda.

Jüride otelin temizlikçileri, kuaförleri, berber, makyöz vardı. Ofisin arkasında bir oda var. Kendisi mezureyi alıp tişörtümüzü çıkarıyordu"