Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu’nun yeni sevgilisi magazin gündemine düştü. Avukat Merve Şarapçıoğlu’nun kim ve ne iş yapıyor. Haberimizin ayrıntılarında.

2000-2006 yılları arasında modellik yapan ünlü oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu’nun yeni sevgilisi magazin dünyasını meşgul etti. Ünlü oyuncu Berk Oktay ile olaylı bir şekilde boşanan avukat Merve Şarapçıoğlu yeni bir aşka yelken açtı. 33 yaşındaki avukat Merve Şarapçıoğlu sosyal medya da yaptığı paylaşım ile yeni aşkını ilan etti.B1

Berk Oktay’ın Eski Eşi Merve Şarapçıoğlu’nun Yeni Sevgilisi Kim?

39 yaşındaki ünlü oyuncu Berk Oktay ile avukat Merve Şarapçıoğlu 2016 yılında evlenmişlerdi. Oyuncu Berk Oktay, sosyal medyada uygunsuz fotoğraflarını yayınladığı için boşanma davası açtığı eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan 18 Şubat 2020 tarihinde boşandı. Söz konusu olaylı boşanma davasına mahkeme tarafından gizlilik kararı verilmişti. Çiftin boşanma davası da Kartal’daki Anadolu Adliyesi’nde gerçekleşmişti.

Ünlü oyuncunun özel görüntülerini ifşa etmekle suçlanan avukat Merve Şarapçıoğlu, ayrıca ünlü şarkıcı Merve Özbey’in de kına gecesine katılan isimlerindendi. Burada avukat olan Merve Şarapçıoğlu, ifşa iddialarına yönelik soru soran muhabirlere, “Herkes kendini benim yerime koysun” deyip, iddiaları yalanlamıştı. Ayrıca çok yıprandığını ve gerçeğin er ya da geç ortaya çıkacağını da ifade etti.

33 yaşındaki güzel avukat Merve Şarapçıoğlu sosyal medyada yaptığı romantik paylaşım ile yeni aşka yelken açtığını duyurdu. Avukat Merve Şarapçıoğlu’nun yeni sevgilisi merak edilen konular arasında yer aldı. Şarapçıoğlu’nun sosyal medyada yaptığı romantik paylaşım ile sevgilisinin tanıdık olduğu ortaya çıktı. Şarapçıoğlu, Demet Akalın’ın eski eşi Oğuz Kayhan ile paylaştığı fotoğrafta aşkını ilan etti. 

B2

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Merve Şarapçıoğlu’nun Yeni Sevgilisi Ne İş Yapıyor?

Yasak Elma dizisinin başarılı başrol oyuncusu Berk Oktay ile olaylı bir şekilde boşanan ve dava sürecinde yaptığı açıklamalar ile gündem olan Merve Şarapçıoğlu, sosyal medya da yaptığı paylaşımın altına “Kalbim” yazarak aşkını ilan etti.

Berk Oktay ile olaylı boşanan avukat Merve Şarapçıoğlu’nun sevgilisi tanıdık çıktı. Demet Akalın ile 2016 yılında yaptığı sürpriz evlilik ile tanınan Oğuz Kayhan aynı yıl içinde de boşandılar. Oğuz Kayhan’ ın eski sevgilileri ile magazin dünyasını meşgul ettiği bilinmekte. Demet Akalın’ın eski eşi Oğuz Kayhan, dedeman holding yönetim kurulu başkanı Murat Dedeman’la yaşadığı aşk ile adını duyuran Sevda Zengin ile birlikte olduğu da iddia edilmişti. Sevda Zengine babasından yüklü miktarda miras kaldığı da konuşulanlar arasındaydı.

Yasak Elma dizisinin başrolü Berk Oktay da uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşandığı bilinmektedir. Hatta Oktay ve Atiksoy çiftinin evlilik hazırlıkları yaptığı da konuşuluyor.